in

DHL: “Kijk voor u paketje in de boom”, we zijn niet teleurgesteld door het resultaat!

Wanneer je niet thuis bent dan kunnen pakket-bezorgers een ander moment kiezen om de bezorging te doen. Ook laten ze het vaak bij een buur achter met een briefje in je brievenbus op welk nummer je het kunt ophalen. Maar soms zijn ze wat creatiever en laten ze het ergens in je tuin achter of proppen ze het door een open raampje.

We hebben ook vaak zat gezien dat het behoorlijk mis gaat wanneer het door een raampje gemikt wordt. Bijvoorbeeld hier, de bezorger hoorde bij de bezorging al wat omvallen. De bewoonster heeft achteraf toch maar wat foto’s gemaakt om in te dienen bij de verzekering gokken we. Maar goed, bij het huis van de volgende DHL-bezorger stond waarschijnlijk geen raampje open.

Lees ook  Zien: Naast intieme foto ook video van prinses Alexia met haar vriendje verschenen!

Wat hier wel precies gebeurd is durven we niet te zeggen. We gokken dat het niet de bedoeling was op het pakketje op het dak van het schuurtje te mikken. Maar wat nu wel de bedoeling was blijft een raadsel. In ieder geval heb je wel duidelijkheid wanneer je een briefje op de mat ziet liggen met: “Kijk voor u paketje in de boom” en je ziet je pakketje in de boom hangen. Niets aan gelogen dus:

Lees ook  Peter Gillis woedend na uitlekken gruwelijke foto mishandelde zoon

Dit scheermes is speciaal ontworpen voor mensen met een behaarde rug

Zoon steekt moeder dood vanwege ruzie over blowen: ‘Ik was zo kwaad dat ik haar heb vermoord’