in

Deze spierbundels drinken elkaars zaad en zeggen dat iedereen het moet doen voor betere spiergroei

Connor Murphy is een man die gezegend werd door Moeder Natuur met goede genen. Zo heeft hij een gespierde tempel waar menig man (en vrouw) dagelijks van dromen. Daarnaast is hij een lifestyle-goeroe, fitness-coach, spirituele coach en ook nog fulltime influencer.

Connor heeft wel unieke manieren om tot zijn indrukwekkende lichaam te komen. Zo beweerde hij op 1 april dat hij dagelijks zijn eigen urine drinkt omdat hij ervan overtuigd is dat de bacteriën gezond zijn. Wellicht een grapje, maar niet iedereen is daar zo zeker van als je weet wat hij nog allemaal doet.

Het zaad van je maten drinken voor optimale spiergroei
Wat namelijk geen grapje is, is dat hij met enige regelmatig zijn eigen sperma slikt en zelfs dat van zijn gespierde vrienden om beter te recupereren en spiergroei te bevorderen. Hij heeft daar trouwens een hele ‘wetenschappelijke’ uitleg voor.

Lees ook
Dit wil je toch?! Hema verkoopt een geniaal hotdogpak speciaal voor je hond

Zo zitten er niet alleen heel veel gezonde stoffen in mannelijk zaad, maar zijn redenering is vooral dat wanneer een man klaarkomt zichzelf slaperig en veel zwakker voelt nadat de vloeistoffen uit zijn lichaam gaan.

Wanneer je deze dan terug slikt, voel je je al snel opnieuw kiplekker. Om optimale resultaten te halen zou je ook het zaad van je maten moeten drinken.


Kers op de taart van deze uitleg is dat het eigenlijk een natuurlijk ‘goddelijk’ sapje is. Voor degene die het zich afvragen, Connor is een heteroseksuele man en zegt dat hij zich absoluut niet aangetrokken voelt tot heren. Hij doet dit nu al wel enkele maanden en zegt zelf dat de resultaten verbluffend zijn.

Lees ook
Ze werd ”het mooiste meisje ter wereld” genoemd toen ze 10 was: Zie hoe ze er 8 jaar later uit ziet

Connor is trouwens niet de enige persoon die gelooft in de fantastische kracht van mannelijk zaad. Ook Tracy Kiss met bijna 800.000 volgers vertelde vorig jaar dat ze dagelijks haar man zijn sperma slikt ofwel in een shake ofwel recht van de bron. Ook volgens haar zorgt dit voor fantastische resultaten.

Of dit ‘wondermiddel’ nu wel of niet werkt, kunnen we ons niet over uitspreken. Probeer het gerust uit en laat het ons maar weten. Er bestaat in ieder geval geen twijfel over dat Connor zijn lichaam wel verdomd indrukwekkend is.

Ben jij boven de 40? Dan zou je volgens onderzoek maar 3 dagen per week moeten werken

Vrouw verkoopt huis omdat buren keiharde scheten laten