in

Deze problemen kom je wel eens tegen tijdens d*ggy style – zo los je ze op

Zo kun je altijd van d*ggy style genieten zonder bijvoorbeeld pijn te hebben.

 

Als je aan d*ggy style denkt, dan zie je waarschijnlijk een stel voor je waarbij de man rechtop staat en de vrouw voorovergebogen staat, maar dat is niet de enige optie!

Deze posities zijn makkelijk toe te passen en dat is goed nieuws voor de mensen die ‘gewone’ d*ggy style niet altijd fijn vinden. Deze struggles kun je makkelijk tackelen en zo doe je dat.

Eerst nog even dit: in dit artikel gaat het over hetero koppels, maar d*ggy style hoeft natuurlijk niet per se alleen tussen een man en een vrouw te ‘gebeuren’.

Je kunt natuurlijk altijd een accessoire of vingers gebruiken of een eigen variatie bedenken. Dus overal waar je hem/hij leest kun je ook voor zij/hen vervangen.

1. De p*netratie voelt te diep.
Met d*ggy style kan zijn jongeheer dieper de vagina binnendringen in vergelijking met andere s*ksstandjes.

Lees ook
Katie laat zien wat fillers met haar gezicht hebben gedaan: Niet schrikken!

Dit kan erg pijnlijk zijn, al helemaal als je nog niet helemaal opgewonden bent. Tip: sla nooit het voorspel over.

Dit zorgt ervoor dat je vagijn klaar is voor s*ks en dan doet het hopelijk geen pijn meer. Glijmiddel kan ook helpen als je van jezelf niet snel nat wordt.

Als zijn jongeheer nog steeds tegen je baarmoederhals aankomt, kan hij proberen om rustiger te stoten.

Ook kun je je lichaam van links naar recht en van boven naar beneden bewegen terwijl hij in je zit of je kunt cirkel-achtige bewegingen maken met je heupen. Zodat jij de controle hebt.

2. Je vagina lijkt niet te mengen met zijn penis.

Dit klinkt een beetje vaag, maar dit kan komen omdat je bekken niet genoeg gekanteld zijn. Dit kun je goed verhelpen met een D*ggy style strap.

Een watttuh? Dit is een soort band die ervoor zorgt dat je bekken zo kantelen dat je partner smooth in je vagijn kan glijden.

Je partner kan bijvoorbeeld op de grond gaan staan terwijl jij op het bed ligt, zo kan hij er makkelijk bij.

Een ander standje die je met deze band kunt uitvoeren: ga op je buik liggen en duw jezelf dan iets omhoog, dit zorgt voor enige inspanning, maar dan heb je ook wat.

Lees ook
Papa knipt dochter’s haar af nadat ze highlights heeft laten zetten voor haar verjaardag

Hij kan dan achter je gaan staan. Zo til je d*ggy style naar een heel ander niveau.

3. D*ggy style voelt onpersoonlijk.
Ik denk dat d*ggy style de ultieme positie is voor de mens, maar ik kan ook goed begrijpen dat sommige mensen het niet zo romantisch en sensueel vinden.

Alleen d*ggy style hoeft niet hard, snel en ruig te zijn. Je kunt het zo liefdevol doen als je zelf wil. Je partner hoeft je niet aan je haar te trekken, op je b*llen te slaan of in je nek te bijten.

Doe het rustig aan en je maakt d*ggy style romantisch. Oogcontact gaat in dit standje niet lukken, behalve als je een spiegel voor je hebt hangen.

4. Je wordt niet genoeg gestimuleerd.
Tijdens d*ggy style wordt je cl*toris nauwelijks gestimuleerd, dat betekent dat je partner zijn vingers moet gebruiken.  Ook kun je een vibrator gebruiken om tot een hoogtepunt te komen.

Naast het stimuleren van je cl*toris, kun je ook andere erogene zones aanraken zoals de onderkant van je b*llen, de achterkant van je nek of je an*s.

Dat gaat je hoogstwaarschijnlijk naar een waanzinnig hoogtepunt brengen. Bring it on!

Scheten van vrouwen blijken 3 keer zoveel te stinken als die van mannen

‘Temptation’-Romée poseert in doorzichtige outfit: «Het was precies koud?» (foto)