in

Jeroen heeft een jongeheer van 4,5 kilo: 23 cm lang / 14 cm dik

Het geslachtsdeel van Jeroen Micha Stunz is gigantisch en hij vindt het „fantastisch”. De penis van de 45-jarige Duitser weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo’n 14 centimeter dik.

Het mannelijk lid van Stunz werd zo groot met behulp van een jongeheer vacuümpomp en siliconen injecties. Inmiddels weegt zijn snikkel ongeveer evenveel als een gemiddelde kat.

Lees ook  Agenten helpen vrouw nadat ze huilend op straat in Leeuwarden zat door spin in gootsteen

Dankzij zijn enorme fallus zegt Stunz zich los te hebben kunnen maken van de gevestigde rollen en ideeën over s*ks. Toch moet de man uit Berlijn iets creatiever te werk gaan, vertelt hij tegen VICE.

Lekkerder in zijn vel
Zo’n twintig jaar geleden gebruikte Stunz voor het eerst een vacuümpomp en hij merkte dat hij een stuk lekkerder in zijn vel zat met een grotere jongeheer.

Lees ook  Afgehakte neus en oren, implantaten in zijn voorhoofd: Dit is Henry (33) uit Brabant

„Ik merkte dat ik me geweldig voelde wanneer ik opgepompt op pad ging. Ik had niet het gevoel dat ik gevangen zat in mijn lichaam. Het gaf me het gevoel dat ik mezelf vorm kon geven”, aldus de man uit Berlijn.

Buiten het feit dat zijn mannelijk lid twee keer zo groot is als de gemiddelde penis, geeft Stunz aan dat hij een vrij normaal leven leidt. Hij moet enkel wat groter ondergoed aanschaffen. „Ik ben eigenlijk een erg verlegen persoon.”

Treinrukker slaat weer toe: “Ik wilde gezien worden”

22-jarige moeder laat baby achter in badkuip om nagels te verzorgen, kind overlijdt