in

Deze heldin heeft een heerlijke reactie klaar voor mannen die haar ongewenste ‘d*ckpics’ sturen

Het schijnt vaker voor te komen dan je denkt: mannen die zonder te vragen opeens een foto van hun pielemoos sturen op social media. Stel je bent net aan het ontbijten en een of andere gozer stuurt zo’n foto… niet echt oke en al helemaal niet smakelijk. Sommige mannen begrijpen niet dat vrouwen hier gewoon niet op zitten te wachten.

Bazin heeft een bazenreactie

Maar hoe ga jij daar mee om? Blokkeren? Kan natuurlijk. Maar je kunt ze beter keihard op hun plek zetten. Hoe je dat doet? Kijk en leer. Deze vrouw doet het namelijk op een geniale wijze. En deze manier gaat nu volledig viraal.

Lees ook  Michele vermoordt haar tweelingdochters en pleegt daarna zelfmoord

Ze krijgt wel vaker van dit soort foto’s in haar inbox en ze was er volledig klaar mee. Ze besloot op een manier te reageren die echt werkt. Dit is super efficiënt en maakt duidelijk dat die gast dit echt nooit meer moet doen.

Les van de dag
De moraal van het verhaal? Dat dit hilarisch is en de beste manier is om mannen een lesje te leren. We zijn heel benieuwd of de dames hier wel eens last hebben van dit soort ongevraagde foto’s. Laat het ons weten in de comments!

Lees ook  Dode vrouw in kofferbak bij ziekenhuis Almelo had vaccinatieruzie met partner

Extreme ruzies zorgen voor onthulling: ‘Samantha de Jong (Barbie) is weer zwanger!’

Fabiola Volkers niet te herkennen op nieuwe beelden: ‘Wat heeft zij gedaan?’