in

Deze 67-jarige oma heeft constant seksfeestjes met mannen tussen de 20 en de 40

Over het kanaal in Groot-Brittanië had je vorig jaar een programma genaamd ‘Swingers’. Hier werd elke aflevering een koppel of een persoon gevolgd die regelmatig gaat ‘swingen’ en dus niet aan een monogamie doet. De aflevering die de meeste kijkers had ging over een dame die wel heel vaak swingt.

67-jarige oma heeft altijd goesting
Op zich niets uitzonderlijk want dit gebeurt veel meer dan de meeste mensen denken, maar in deze aflevering speelde een bijzondere dame de hoofdrol. Maak namelijk kennis met de 67-jarige Siobhan. Een bloemiste gedurende de dag, maar ‘s avonds wordt ze een wulpse deerne die altijd goesting heeft. Jawel, ook nu nog op een iets meer gezegende leeftijd

Lees ook
Maria is er helemaal klaar mee: “Mannen versieren me steeds in de gym, maar rennen weg als ik me omdraai”

Zo vertelt ze in een interview dat ze heel vaak seksfeestjes heeft bij haar thuis met soms wel 7 mannen tegelijkertijd of met heel wat koppeltjes. Dit zijn vaak nog jonge kerels in de 20 of in de 30. Dat gebeurt dan allemaal gezellig op haar beddensprei met schattige bloemetjes op.

Het glijmiddel vloeit rijkelijk tijdens deze seksfeestjes blijkbaar en preuts is deze grootmoeder duidelijk absoluut uit niet aangezien ze bijna alles doet als ze zich goed bij die mannen voelt. Er zijn maar weinig fantasieën die te ver gaan voor haar. Siobhan was in het begin zelf wel heel verbaasd dat deze mannen daadwerkelijk seks met haar wilden:

“Toen ik dit voor de eerste keer deed was ik stomverbaasd dat iemand in de 20 seks wou hebben met een 60-jarige vrouw zoals ik. Maar blijkbaar willen ze het wel en ik ben daar heel gelukkig mee. Ik nodig nu eigenlijk heel vaak stoute jongens uit om tegelijkertijd met mij te komen spelen. Als ik moet kiezen dan zou ik ook veel liever blijven swingen dan dat ik in een ongelukkig huwelijk zonder seks zou zitten.”

Lees ook
Train jouw konijn met deze prachtige hindernisbaan van de Lidl

‘Seks tot het einde van mijn dagen’
Siobhan geeft zelf aan dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest in haar leven als nu. Het leven als swinger maakt haar ontzettend blij en ze zit nu eindelijk goed in haar vel. Seks is immers één van de belangrijkste dingen voor haar. Ze vindt het alleen heel jammer dat ze dit nu pas ontdekt heeft.

Je kan haar vinden in één van de swingersclubs bij haar in de buurt en geregeld gebeuren er dus ook gewoon gezellig grote orgieën bij haar thuis. Seks zal tot het einde van haar dagen heel belangrijk blijven en als het aan haar ligt dan wil ze op dat op haar grafsteen het volgende staat: “She shagged until the very end.”

‘Ik vond de groene string van mijn vriend op de kamer van mijn beste vriendin’

Veronika heeft grote problemen: ‘Mijn leven is gigantisch zwaar omdat ik zo knap ben’ (foto’s)