in ,

Beste vrienden gebruiken al 47 jaar dezelfde verjaardagskaart om elkaar te feliciteren!

In de tijd van e-mail, whatsapp en Facebook is het op je verjaardag al bijna bijzonder om een handgeschreven kaar van iemand te ontvangen.

Ik zelf stuur nog altijd trouw verjaardagskaarten omdat ik het zelf ook heel leuk vind een kaart te ontvangen.

Wil je op een nog uniekere manier iemand verrassen en feliciteren met zijn verjaardag dan met een kaart met een afbeelding van een feestvarken of een oude taart?

Dan kan je een voorbeeld nemen aan deze twee mannen. Wat Bill en Steve doen is niet alleen goed voor het milieu het is ook nog eens een unieke en indrukwekkende manier om hun vriendschap te uiten.

Lees ook  Elizabeth: “Ik heb mijn haar al 6 jaar niet meer gewassen”

Al 47 jaar sturen deze mannen elkaar iedere verjaardag dezelfde verjaardagskaart om de ander te feliciteren! Waarom deze mannen dit doen?

Dit is de verjaardagskaart waar het om gaat. Al meer dan 40 jaar sturen oom Steve en zijn neef Bill deze kaart naar elkaar.

De tekst in de kaart geeft de instructie om de kaart te bewaren en terug te sturen naar degene van wie je de kaart hebt gekregen. Gelukkig namen Steve en Bill deze instructie heel serieus!

Lees ook  Heb jij last van steelwratten? Met deze geweldige truc kom je er heel simpel en pijnloos vanaf!

Ze kochten de kaart in 1970 voor 25 cent! Inmiddels hebben ze de kaart al 94 keer verstuurd. Iedere keer kruisen ze de naam door en ondertekenen de kaart opnieuw. Dat is nog een optimaal gebruik van een kaart!

Wat een prachtige vriendschap! Ben je net als ik geraakt door dit leuke verhaal? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

Lidl verkoopt een opblaasbare kajak voor een prikkie

Dokter behandeld een ‘dwarsliggende’ baby. Blijf nu goed kijken als hij op haar buik drukt