in ,

Deskundigen waarschuwen: ‘Roken kan je jongeheer doen krimpen’

Volgens specialisten kan roken een aantal negatieve effecten hebben op mannen, waaronder erectiestoornissen en zelfs het krimpen van je jongeheer.

Bloedstroom
Harley Street-uroloog Marc Laniado doet zijn verhaal op Mirror Online. “Het is niet zo zeldzaam als je zou denken. Ik zie veel mensen met erectiestoornissen.

Om een stevige erectie te hebben, heb je voldoende bloeddoorstroming nodig. Rokers hebben een hogere incidentie van atherosclerose in alle bloedvaten, die de bloedstroom kunnen verminderen.

Lees ook  Werknemers bij dit bedrijf mogen zelf beslissen hoeveel ze verdienen

De chemicaliën in rook kunnen ook een effect hebben op de stevigheid, nicotine zorgt ervoor dat de bloedvaten smal worden, dit kan tijdelijk of uiteindelijk permanent zijn.”

Lengte
“In sommige gevallen zeggen mensen ook dat hun penis korter wordt naarmate ze ouder worden, omdat roken voorkomt dat het bloed door de jongeheer stroomt, waardoor de spontane en nachtelijke erecties die nodig zijn om de jongeheer te strekken en op een goede lengte te houden, worden gestopt.

Lees ook  Moeder riskeert 5 jaar celstraf voor ‘pantoffelworp’ naar 38-jarige zoon

Roken kan je jongeheer er dus korter uit laten zien of zelfs korter laten worden.” Lijkt ons een goede reden om te stoppen met roken.

Giel Beelen is een beest geworden – wat een transformatie!

Kuzu (Denk) noemt Rutte een Dictator