in

Denis en zijn vriendin drinken elkaars bloed “om hun toewijding aan elkaar te bewijzen”

Denis Alberto leerde zijn vriendin Ilaria drie jaar geleden kennen via Facebook toen hij een assistente zocht voor zijn circusact. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk, en om hun liefde aan elkaar te bewijzen, drinken ze geregeld elkaars bloed. Denk nu niet dat ze hun tanden in elkaars hals zetten, nee, bij Denis en Ilaria gaat het er iets beschaafder aan toe.

“Bloed is een mythologisch lichaamssap,” vertelt Denis. “Het betekent leven voor ons. We drinken ons bloed ter hernieuwing van onze liefde, als een teken van onze band, zoals getrouwde koppels een ring dragen.”

Lees ook
Man had 9 maanden seks met een dolfijn en zegt dat zij hem verleidde

De dertigjarige Italiaan ontmoette zijn vriendin Ilaria (20) via Facebook, toen hij een oproep deed om een assistente te vinden voor zijn horrorcircusshow. De afgelopen drie jaar hebben ze met zijn tweeën getourd doorheen Duitsland met hun vampierenshow.

Als Mago Denis en Pretty Pistol verkleden Denis en Ilaria zich als vampiers om hun publiek een gruwelijke avond te bezorgen. Om zo sterk mogelijk te lijken op de vampiers die ze elke avond uitbeelden, lieten ze ook beide puntige hoektanden implanteren.

Veel van elkaars bloed drinken ze niet, hoewel Ilaria meer drinkt dan Denis. De man vreest dat het Ilaria’s “prachtige lichaam zou schaden” als hij te veel bloed van haar afneemt. Een proces waarbij ze haast klinisch te werk gaan, met naalden en ontsmettingsmiddel zodat de kans op infecties miniem is.

Lees ook
Officieel bewezen: van een gelukkige relatie word je echt dikker

Bloed drinken heeft wel zijn nadelen, klinkt het, want vooral wanneer het warm is, klontert het nogal snel en moeten ze heel snel drinken. Daarnaast is het ook simpelweg ongezond om bloed te drinken. In kleine dosissen kan je lichaam het nog aan, maar omdat het zo rijk is aan ijzer kan overmatig ‘verbruik’ van bloed leiden tot leverschade, uitdroging, een te lage bloeddruk (ironisch genoeg) en verschillende andere aandoeningen.

22-jarige man sterft nadat hij in 10 minuten een fles Coca Cola opdrinkt

Spin bouwt web in oor man