in

’De eerste keer voelde alsof ik in een pornofilm was beland’

Maartje is 33 en woont samen met haar 5-jarige dochtertje in Amsterdam. Na een relatie van tien jaar is ze nu al best een poos single.

En zelfs met aardig wat ’date-ervaring’ op zak blijven mannen en de datingwereld haar verbazen. Bij VROUW deelt Maartje wekelijks haar meest bizarre avonturen.

Waarom lijkt het of mannen hun realiteitszin kwijt zijn als het op s*ks aankomt? One night stands zijn sowieso niet mijn ding, maar toen een guy me tijdens onze eerste keer s*ks in mijn mond spuugde, moest ik echt even slikken.

(Eww!) Mijn mood sloeg onmiddellijk om. „Wat doe jij echt?!” En in mijn hoofd: ’Waar is de stopknop?’

P*rnhub als bijbel
Wat is dat toch met mannen, dat ze tijdens een eerste keer gelijk hun complete trukendoos opentrekken?

Lees ook
Durf jij scheten te laten naast je vriend? Kimberley heeft gezworen om het nooit te doen

Alsof je in een p*rnofilm terecht bent gekomen. Een eerste keer met iemand is voor mij al spannend genoeg, maar mannen lijken er anders in te staan.

Is het een soort bewijsdrang of zijn ze zo extreem onervaren? Hebben ze, zoals mijn einzelgänger, gewoon geen enkel empathisch vermogen om aan te voelen op welk level de ander zit?

Of kijken ze echt zo veel p*rno, dat ze denken dat het zo hoort en willen ze simpelweg zo veel mogelijk scenes nabootsen?

„Ik wil je voor het raam, laat je buren maar kijken.” Nou nee, doe de gordijnen maar dicht.

Vind je het heel erg als ik die even parkeer? Wat ik me meteen afvraag is: Zegt zo’n man dit tegen elke vrouw? Zó plat. Zo’n afknapper.

Prutser of pro
Wellicht zijn er dames die hier wel goed op gaan, maar ik hoef tijdens de s*ks niet naar alle hoeken van het bed gegooid te worden door iemand die ik net ken.

Lees ook
Jo-Anna (42) date alleen maar met jonge mannen: 'En ze moeten fiks geschapen zijn'

Ik ga juist lekker op iemand die mijn handen vastpakt en me tussendoor kleine kusjes geeft.

Iemand die zegt wat hij voelt en denkt in plaats van iemand die stoïcijns allerlei professionele p*rno moves op me gooit.

Deels het cliché verschil tussen man en vrouw, dat begrijp ik ook wel, maar zeker ook een stukje bijscholing voor al deze prutsers die zich een pro wanen. Een doorgeslagen s*ksshow, waar ik vriendelijk voor bedank, met of zonder loket.

Pro-no
Dus heren, als het niet alleen om je eigen genot gaat en je een meisje nog wel een keer zou willen zien, probeer even echt iets te voelen en te connecten.

Lijkt me überhaupt veel bevredigender dan alleen je eigen genot na te streven. Wanneer de boel eentonig wordt, kun je altijd nog met je trucs komen (één per keer graag).

Verwacht van mij in ieder geval geen appjes of belletjes, nadat je je eenzijdige s*ksfantasie hebt nageleefd. P*rnhub als studiemateriaal maakt je nog lang geen ’hubby material’.

Dokters wilden meisje met downsyndroom in instelling stoppen – 15 jaar later is ze topmodel

Vrouw schenkt nier aan haar vriend die later vreemd gaat en het uitmaakt