in

Dames opgelet: Zo gemakkelijk word je gedrogeerd in een bar

Toch wel even een dingetje voor de dames en heren die graag een bezoekje brengen aan een bar of een club. In deze video is namelijk te zien dat een vrouw op gemakkelijke wijze wordt gedrogeerd door twee mannen.

De vrouw zit aan een bar, waarna er twee mannen gekleed in pak binnen komen lopen. Ze spreken iets af en een van de mannen gaat naast haar zitten. Dit dient als afleidingsmanoeuvre zodat de andere man iets in haar drankje kan doen.

Lees ook  Gebeten door een mug? 9 natuurlijke manieren om de jeuk te stoppen

De vrouw heeft niets door tot ze op een gegeven moment een beetje duizelig begint te worden en niet meer op haar benen kan staan. Daarna nemen de twee mannen haar mee naar buiten. Een dakloze vrouw heeft door dat er iets niet klopt en probeert de mannen te stoppen. Een paar aangerende dames weter later de gedrogeerde vrouw te redden.

Lees ook  In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

Hoax roepers kunnen stoppen met roepen, want de video is inderdaad in scene gezet. Uit onderzoek op 3 campussen in Amerika is gebleken dat 1 op de 13 studenten weleens is gedrogeerd of het vermoeden hebben dat ze ooit gedrogeerd zijn. En dat is best een hoog aantal.

Man die vuurwerk laat ontploffen bij Haagse woning filmt zijn eigen werk

Megan Fox moest in lingerie naar VMA’s gaan van vriendje dus ging ze ook in enkel maar lingerie (foto’s)