in

Christine (27) overleden nadat grasmaaier over haar heen rijdt

Een vrouw in de Amerikaanse staat Californië is om het leven gekomen nadat zij werd overreden door een grasmaaier. Dat meldt het Duitse Bild. De bestuurder van de grasmaaier had niet in de gaten dat de 27-jarige dame lag te slapen in het hoge gras.

Christine Chavez, een vrouw zonder vaste verblijfplaats en moeder van een kind van 9, besloot op 8 juli te slapen in het gras van een park in de plaats Modesto. Daar was echter een man aan het werk die het hoge gras moest maaien. Nietsvermoedend reed hij met zijn grasmaaier over Chavez heen. Zij raakte verstikt in de messen van de maaier en maakte zodoende geen schijn van kans op overleving.

Lees ook
Miracle (24) trouwt met Charles (85), die 61 jaar ouder is: Baby is onderweg

De bediener van de grasmaaier belde direct de politie toen hij zag wat er was gebeurd. Toen de agenten weggingen, kwam de familie van de vrouw aan op de plek des onheils. Echter lagen er nog stukjes bot en vlees en kleding van Chavez in het gras. Waarom de familie hier niet tegen beschermd werd, is onduidelijk.

Lees ook
Lisa: ‘Wij doen het nog steeds zes keer per week’

Zus Esmeralda is inmiddels een geldinzamelactie begonnen om een rechtszaak te starten tegen de bestuurder van de grasmaaier. Daarvoor is al ruim 600 dollar opgehaald van de benodigde 7000 dollar.

Tragisch ongeval
Op de website waar mensen geld kunnen doneren, vertelt Esmeralda dat ze niet kan geloven dat de bestuurder niet zag dat haar zus in het gras lag. Volgens zowel de politie als de stad Modesto is er sprake van een tragisch ongeval. Opzet door de man die de maaier bediende, zou niet aan de orde zijn.

Vriendin Roy Donders voor leven verminkt na mislukte ingreep: ‘Horrorbeelden’

‘Iceman’ Wim Hof aangeklaagd voor 67 miljoen euro na de dood van een 17-jarig meisje