in

Christiane (61) in het hoofd geschoten, jongeman die ze onderdak gaf is opgepakt

In Anderlecht werd woensdagavond een 61-jarige vrouw uit Eigenbrakel bewusteloos aangetroffen in haar wagen, nadat buurtbewoners schoten hadden gehoord. Het slachtoffer, Christiane, was verschillende keren in het hoofd geschoten en overleed in het ziekenhuis. De vermoedelijke dader zou bij het slachtoffer ingewoond hebben.

Lees ook
Potdorie, de nieuwe bikini van Monica Geuze lijkt een maatje te klein te zijn

De feiten speelden zich af in de Gheudestraat. Getuigen vertellen hoe ze een jongeman van ongeveer 20 jaar zagen vluchten in een zijstraat, waarna ze een vrouw in haar wagen aantroffen en de politie verwittigden.

“Rond 19.20 uur kreeg politiezone Zuid een melding dat er een vrouw bewusteloos in een auto zat”, klinkt het bij het parket. “Eenmaal ter plaatse waren de hulpdiensten al bezig met het reanimeren van het slachtoffer. De vrouw bleek ook gewond te zijn in het gezicht. Ze werd in levensgevaar naar het Sint-Pieterziekenhuis gebracht, waar de artsen ontdekten dat ze schotwonden had opgelopen aan het hoofd. Een tijd later is het slachtoffer overleden aan haar verwondingen.”

Lees ook
Vergis u niet, op deze foto staan twee mensen

Neergestoken kinderen door moeder zijn 10 en 12 jaar oud

Door moeder neergestoken dochter (10) in Boekel buiten levensgevaar