in

Chloe (16) en vriendin sterven in auto-ongeluk op weg naar huis

Het enige dat we zeker weten over het leven, is hoe onvoorspelbaar het is. We weten nooit wat ons de volgende dag te wachten staat. Als een jong leven verloren gaat, is dat hartverscheurend.

Deze twee tienermeisjes hadden hun hele leven nog voor zich. Een dag waar hun families naar hadden uitgekeken, veranderde in een dag van rouw en tragisch verdriet…

Lees ook
Vrouw snijdt baby uit buik van vriendin uit jaloezie: hartje van kind klopte nog even..

Zoals veel tienermeisjes waren ook de jonge Bayleigh Bowlin en Chloe Taylor enthousiast over hun schoolfeest. De meisjes waren beste vriendinnen en poseerden natuurlijk samen voordat ze naar het dansfeest vertrokken.

Chloe’s moeder plaatste liefdevol de foto’s van de twee meisjes op haar Facebook-account zoals elke trotse ouder zou doen. Ze wist niet dat ze een paar uur later haar ergste nachtmerrie zou moeten doormaken.

De meisjes gingen zaterdagavond naar de feestavond op de East Central High School. Zondagochtend vroeg realiseerden hun families zich dat ze vermist waren en postten ze op Facebook, bezorgd over hun verblijfplaats.

Lees ook
Drama rond Brits meer nog groter: ook vierde jongetje (6) dat door ijs zakte overleden

Ondertussen hadden de autoriteiten zondag om 5.30 uur een auto-ongeluk ontdekt op de kruising van Highway 613 en Lum Reeves Road. De meisjes waren betrokken bij de crash en overleden beiden op de plaats van het ongeval.

Hulpverleners ontdekten een Nissan Altima uit 2012 met Taylor nog steeds in de bestuurdersstoel en Bowlin op de passagiersstoel. Ze bevestigden dat de auto tegen een ophoging en een boom was gecrasht.

De oorzaak van de crash wordt momenteel onderzocht door de autoriteiten.

Jongetje 12 vermist bij aanvaring Terschelling: ‘zeker 2 doden’

Buienradar voorspelt hittegolf: “Bikini kan uit de kast”