in

Buurvrouw eist dat vrouw eigen tuin opgeeft zodat haar kind erin kan spelen

Een vrouw heeft op sociale media gedeeld hoe haar buurvrouw haar beval haar eigen tuin te verlaten, zodat haar ‘destructieve zoon’ rond kon rennen en stoom kon afblazen.

Op Reddit legde de 27-jarige vrouw uit: “Mijn buurvrouw heeft een grote hond en een nogal destructieve zoon. [Ik heb] een behoorlijk grote tuin, vergeleken met die van mijn buurvrouw, die bijna de helft zo groot is.”

Verzoek
Omdat de vrouw op weekdagen van 7 tot 17 uur werkt, maakt ze niet altijd gebruik van de tuin. Haar buurvrouw had haar gevraagd of haar zoon in haar tuin mocht spelen terwijl zij aan het werk was, vanwege de extra ruimte.

“Mijn buurvrouw is het type dat veel tuiniert, dus ze houdt er niet van als haar kind in de tuin staat met al het gereedschap”, schreef de vrouw.

Lees ook
Alyssa (28) werkt nooit meer: “Mijn man moet mij verplicht €100 per dag geven”

Ze vervolgde: “[Ik dacht]: Het kan geen kwaad, hè? Ik ging akkoord, maar vertelde haar wel dat haar zoon weg zou moeten zijn tegen de tijd dat ik terugkwam, en alles ging goed totdat ik mijn eerste kat kreeg”.

Nieuwe kat
De nieuwe kat Ginger zat in het begin graag buiten bij de buurjongen en de hond. Totdat het mis ging … “Op een dag ontdekte ik dat ze niet buiten was. Sterker nog, ze zat binnen met een bijtwond. Ik bracht haar onmiddellijk naar de dierenarts, waar ze werd behandeld en een soort verband om haar middel kreeg.”

Nadat ze de beveiligingscamera’s had gecontroleerd bleek dat de buurjongen Ginger van haar plekje had gejaagd, zodat hij daar kon zitten. De poes was hier niet van gediend en gaf een uithaal, waarna de jongen bang werd.

“Het leek erop dat de hond van de buren dit niet op prijs stelde, en de wond was geen bijtwond, maar een veeg van de hond,” verklaarde de vrouw.

Einde verhaal
Ze confronteerde haar buurvrouw, die tot haar grote verontwaardiging alles ontkende. Daarop maakte de vrouw duidelijk dat de buurjongen en de hond niet meer in haar tuin mochten.

Lees ook
Man slaat boel kort en klein na bezoek aan seksclub in Enschede

De buurvrouw vatte het allesbehalve sportief op. “Ze kreeg een woedeaanval en vertelde me dat ze recht zouden moeten hebben op de tuin terwijl ik weg was, want ‘je kunt het tenslotte niet zomaar onbenut laten!’”

Reacties
Nadat de vrouw haar verhaal op Reddit deelde, kon ze op veel steun rekenen, Gebruikers adviseerden haar de volgende keer de politie te bellen als ze zonder toestemming haar tuin betreden en een hek te plaatsen.

“Als zij, kind/hond/moeder weer komen bel dan de politie. Je hebt duidelijk aangegeven dat ze niet welkom zijn en dat ze zich dus op verboden terrein bevinden. Documenteer de verwonding van de kat en bewaar die informatie. Laat ze NIET terug op jouw terrein. Vooral geen kind zonder toezicht”, luidde de populairste reactie.

Het is soms verbazingwekkend waar sommige mensen denken recht op te hebben. Hoe zou jij reageren als een buurvrouw zoiets zou doen?

Grote brand tijdens bruiloft: meer dan 100 doden

André Hazes laat Monique Westenberg opnieuw zitten na miskraam: ‘Harteloos’