in

Buren vinden dode man vastgebonden in woning Utrecht, twee verdachten aangehouden

De politie heeft twee mannen uit Utrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een man die woensdag werd gevonden in een woning in Utrechtse wijk Lunetten. De politie gaat ervan uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Buren zouden de man vastgebonden in zijn woning hebben gevonden, meldt het AD. Vermoedelijk is hij slachtoffer geworden van een beroving.

De politie kreeg woensdag rond 22.30 uur een melding over een dode persoon in een woning aan de Karpaten. In eerste instantie was nog onduidelijk hoe de man was overleden, na onderzoek concludeerde de politie dat het om een misdrijf ging.

Lees ook  Fietser (50) overlijdt na hartfalen: Reanimatie komt te laat

‘Slachtoffer was heel geliefd’
“Het is een zeer triest incident”, vertelt politiewoordvoerder Wim Hoonhout vrijdagochtend aan Hart van Nederland. “Het slachtoffer was heel geliefd in de wijk. Hij was ook hulpbehoevend.” De politie vermoedt dat de man het slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen afspraak of beroving. De precieze toedracht wordt nog onderzocht.

Lees ook  Halle Berry zonder beha in sensuele outfit. Fans lovend: “Zo sexy!” (foto’s)

Donderdagavond wist de politie na een klopjacht twee verdachten aan te houden. Zij zitten vast voor verhoor en hun exacte rol bij het overlijden van de man wordt onderzocht, laat de politie donderdag weten. Meer details over het slachtoffer en de verdachten zijn niet vrijgegeven.

Bijna 200 dieren (levend) ingevroren; Amerikaanse man opgepakt

Moeder vermoordt haar 3 kinderen – vader achtervolgd door laatste woorden van jongste zoon: “Stop mama”