in

Bruid breekt beide voeten tijdens het dansen op haar bruiloft

Je bruiloft hoort de mooiste dag van je leven te zijn. Dat was op zich wel het geval bij Lyndsey Henderson (30), maar toch had ze het einde iets anders voorgesteld.

Tijdens het avondfeest van de bruiloft was Lyndsey heerlijk aan het dansen toen haar favoriete nummer kwam: C’est La Vie van B*Witched.

Spontane sprong
“Het was rond elf uur en de dj zette opnieuw dat nummer op en samen met alle bruidsmeisjes gingen we lekker los op de dansvloer”, vertelt Lyndsey aan The Independent.

Lees ook
Shanon gaat regelmatig naar het tankstation, maar niet om te tanken maar om te drinken

“Ik werd helemaal gek omdat het een van mijn favoriete nummers is en de eerste die ik in 1998 op cassette heb gekocht.”

Lyndsey maakte toen tijdens het dansen een spontane sprong, maar kwam verkeerd op de zijkanten van haar voeten terecht.

Hierdoor is er een scheurtje in haar rechtervoet ontstaan en heeft ze drie botten gebroken in haar linkervoet.

Dit had ze alleen niet gelijk door. “Ik merkte wel dat ik gek landde, maar dacht er verder niet over na. Ik bleef gewoon door dansen.”

Lees ook
AliExpress verkoopt nu McFlurry machines voor thuis

Huwelijksreis
Pas de volgende ochtend besefte ik dat er iets met mijn voet was. “Ik dacht dat het alleen een verstuiking was.” Twee dagen later ging ze toch even langs het ziekenhuis.

Daar kwam ze erachter dat ze béide voeten had gebroken en de komende zes weken dus in het gips moest. Gelukkig verpest dit niet hun huwelijksreis naar Barbados, want die staat pas gepland in april.

Grappig
“We hebben tweeënhalf jaar lang alles gepland voor onze perfecte bruiloft in Santorini en Birmingham”, gaat Lyndsey verder.

“Uiteindelijk is alles perfect gegaan gelukkig, maar het had natuurlijk helemaal anders af kunnen lopen. Stiekem vind ik het best grappig.”

Wilma gekatapulteerd tijdens wilde vrijpartij – Ze is nu verlamd

Victoria (29): ‘Ik raakte vijf tenen kwijt na een fish spa’