in

Britney Spears gaat nét iets te ver met filmpje op Instagram!

Britney Spears brak op haar zeventiende door met het nummer …Baby One More Time, is sindsdien een van de bestverkopende artiesten ter wereld en wordt ook wel de Princess of Pop genoemd. Spears speelde daarnaast in enkele films waaronder Crossroads uit 2002. In 2021 werd ze door Time genoemd als een van de honderd meest invloedrijke personen ter wereld. Sinds 2022 is Spears getrouwd met Sam Asghari van wie ze in 2023 weer is gescheiden.

Lees ook
André Hazes vertelt in tv-show hoelang zijn geslachtsdeel wel niet is!

Ze heeft twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline. Wie Britney een beetje volgt op social media weet dat er tegenwoordig de meest gekke video’s van haar in haar woonkamer voorbij komen. Laatst wist Britney de krantenkoppen te halen door met grote messen te dansen, dit keer lijkt ze iets te ver te gaan met haar dansvideo.

Britney Spears maakt weer een fijne dansvideo
Dat Britney niet veel om het lijf heeft in haar video’s weten we inmiddels wel. Maar de laatste video die Britney heeft geplaatst, gaat volgens veel mensen toch een tikkeltje te ver. Britney schrijft erbij: “Don’t you just love those people who put one hand up for anxiety!!! Heard a bird bird bird … hand up my ass!!! Sorry I had to!!!” Juist. Hoelang de video op Instagram zal blijven staan weten we niet, tot die tijd kun je ‘m hier bekijken (onder de messen-video):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria River Red (@britneyspears)

Echtscheidingsadvocate doodgeschoten in eigen kantoor

‘Huilend en in doodsangst’, 12-jarig meisje gevonden in gecrashte auto van dronken moeder