in

Bridget Maasland stopt met haar werk na verschrikkelijk nieuws

Bridget Maasland stopt per direct met haar podcast Bridget & Friends. RTL Boulevard-collega Clarice Stenger wil niet verder, dat laat de presentatrice weten in een interview met Beau Monde.

De dames lieten eerder al weten een pauze te hebben ingelast. Die lijkt niet vroegtijdig tot een einde te komen, zo laat Bridget weten dat er voorlopig geen nieuwe aflevering komt.

Lees ook  Gemeente Urk onderzoekt ‘heftige’ beelden van jongeren in ‘nazi-kledij’ en gevangene met Jodenster op

Ze vertelt verder: “Na wat er gebeurd is met Derk Wiersum en Peter R. de Vries wil Clarice, die strafrechtadvocaat is, niet meer over privézaken praten, alleen nog over haar werk.”

Jammer
Bridget laat weten het enorm jammer te vinden, maar ook begrijpelijk: “Ik vind het jammer, want Bridget & Friends was superleuk om te maken en het werd ook heel goed ontvangen.

Lees ook  ‘Prinses Amalia komt binnenkort uit de kast’

Maar ik begrijp de keuze van Clarice natuurlijk goed, want het is een moeilijke tijd om haar vak uit te oefenen. We hebben er alleen nog eentje gemaakt over Peter R., en dat was het.”

Moeder Dini (82) en dochter Mirjam (52) lokken nepbankmedewerker in de val: ‘Enorm spannend’

Drie ongevaccineerde familieleden sterven binnen week aan Covid-19: “Ze dachten veilig te zijn in afgelegen Frans dorpje”