in ,

Bridget Maasland onthult: ‘Ik wilde mijn naam veranderen in Monique’

Bridget Maasland heeft een opvallende onthulling gedaan in de tweede aflevering van haar eigen podcast. De 46-jarige presentatrice vond Monique mogelijk een mooiere naam voor zichzelf.

Dat zorgt voor de nodige hilariteit, gezien haar relatie met zanger André Hazes vorig jaar op de klippen liep, omdat hij zich verzoende met – inderdaad – Monique Westenberg.

De podcasts van de sterren schieten sneller uit de grond dan dat er bomen groeien. Na BN’ers als Gordon en Paul de Leeuw besloot ook Bridget Maasland een podcast te beginnen.

Ze maakt die samen met vriendinnen Justine Marcella en Clarice Stenger, met wie ze regelmatig de desks van RTL Boulevard deelt.

Lees ook  Moeder brengt zoontje Niels regelmatig naar pr*stituee: "Ik heb de beste moeder ter wereld"

Op het Instagramaccount van de podcast delen ze vandaag alvast een teaser van de tweede aflevering.

En die teaser is pikant. ,,Ik wilde eigenlijk ook anders heten”, vertelt Bridget in Bridget and Friends. ,,Ik durf het bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, maar dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam.

Maar ik wilde eigenlijk Monique heten.” Dat de dames elkaar niet sparen, wordt meteen duidelijk.

,,Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar”, reageert Stenger na een schaterlach, doelend op de breuk tussen André en Monique.

Lees ook  Vrouw (30) aangerand in trein Den Bosch

Bridget en André hadden korte tijd een relatie met elkaar, nadat hij weg was gegaan bij de moeder van zijn kind.

Na een turbulente vakantie op Curaçao keerde André weer terug bij Monique. Inmiddels is zijn liefdesleven weer onderwerp van gesprek: de zanger heeft Monique verlaten en vormt nu een setje met influencer Sarah van Soelen.

‘Boy Meets World’-actrice (44) straalt in zeer pikante lingerie: “Hopelijk kan ik iemands motivatie zijn” (foto’s)

Fout of goud: De Sushi-Taart is een hit en zó maak je hem!