in

Bridget Maasland gefotografeerd zonder topje: “Iedereen mag het zien!”

Bridget Maasland stond ooit eens ‘ongevraagd’ op de cover van weekblad Weekend terwijl ze op het strand lag op Ibiza. Helemaal prima natuurlijk, de sterren van Nederland worden wel vaker ongevraagd gefotografeerd op vakantiebestemmingen. Onlangs zagen we nog hoe een fotograaf ongezien Monique en André besloop in Amerika waar hij stad en land afgezocht had om ze te vinden.

Het opvallende van de foto van Bridget was echter dat Bridget vrij weinig aan had op het strand. Tegenwoordig zie je niet veel vrouwen meer hun voorgevel prijsgeven op het strand, vroeger gebeurde dat wél veel. Aangezien Bridget inmiddels 47 jaartjes oud is komt de presentatrice uit het tijdperk ‘vroeger’. Mocht je Bridget ergens in het buitenland tegenkomen op het strand, dan is de kans groot dat haar puppy’s vrij rondlopen. Wel iets minder fijn dat je na je vakantie je puppy’s in het bladenschap van de Albert Heijn ziet pronken.

Lees ook  Vrouw Daley Blind onthult bijzondere naam pasgeboren dochter

Bridget Maasland op de cover van Weekend!
In 2016 stond Bridget op deze manier op de cover van Weekend. Bridget had aangegeven het ‘niet leuk’ te vinden. Bridget heeft er echter zélf voor gekozen laat hoofdredacteur Bart Ettekoven nu weten: “Ik heb gezegd: ‘Goh Bridget, ik heb deze foto’s, ik kan me voorstellen dat je dat niet prettig vindt, dus vind je het anders goed dat we ze morgen nog een keer over maken en dat je een bovenstukje draagt? We weten nu waar je ligt.’” Bridget zou volgens Bart geen zin gehad hebben hierin: “Toen zei ze: ‘Nee hoor, aan dat toneelstukje ga ik niet meedoen. Ze hebben genoeg gekost, dus iedereen mag ze zien ook.’” Eigen schuld, twee dikke bulten, denkt Bart. Bart stelt dan ook: “Ze ging zelf op een van de populairste stranden van Ibiza topless liggen. Dan loop je wel enig risico!” Hieronder de spraakmakende en veelbesproken cover van destijds:

Lees ook  Rachel Hazes verklaart oorlog aan Andre's ex: “Monique, ga werken voor je geld!”

Slecht nieuws voor alle rokers: Kabinet wil dat sigaretten 47 euro gaan kosten

Step van vermiste Gino (9) 5 kilometer verderop gevonden