in ,

Boze werkneemster steekt bedrijf in brand: “Mijn baas zorgde voor te veel stress”

Iedereen lig wel eens met zijn werkgever overhoop, maar deze werkneemster uit Thailand was het dit keer echt helemaal zat. Na een geschil met haar baas besloot ze het oliebedrijf waarvoor ze werkte op te blazen.

Baas zorgde voor veel stress
De vrouw in kwestie zou boos zijn geweest op haar leidinggevende en toen een stuk papier in brand hebben gestoken.

Daarna zou de werkneemster het brandende stuk papier vervolgens in een brandstofcontainer had geworpen, met een verwoestende brand als gevolg.

Lees ook  Agenten met gierende banden naar babyreanimatie: 'Ons werk is meer dan bonnen schrijven'

De politie van Bangkok, waar het incident plaatsvond, zegt te beschikken over beelden waarop te zien is hoe de vrouw de brand stichtte in het magazijn van Prapakorn Oil.

Kort daarna stond hele pand in lichterlaaie en zorgde voor dikke rookwolken boven Thaise hoofdstad.

Beelden branded oliebedrijf
De werkneemster was al negen jaar werkzaam voor het Thaise oliebedrijf. Nadat de politie de beelden had gezien werd ze thuis opgepakt.

Lees ook  Jongen staat met zijn blote kont op Street View

Ze bekende de daad en in haar verklaring zei ze dat haar baas al scheldend “alleen maar klaagde en haar elke dag stress bezorgde”.

“Ze had niet verwacht dat het vuur zoveel schade aan zou richten”, verteld de politie. De brandweer was uiteindelijk uren bezig om de brand te blussen en meerdere huizen raakten beschadigd. Bekijk hieronder de beelden:

Heftig: ‘Marco Borsato wordt gechanteerd!’

Heftig: ‘Donny Roelvink heel erg ziek’