in

Blondine verwijdert 6 ribben voor een droombody

De 25-jarige Zweedse Pixee Fox is wel heel ver gegaan om het in haar ogen ultieme schoonheidsideaal te bereiken. Zij maakte van plastische chirurgie haar hobby om uiteindelijk het uiterlijk te krijgen van stripfiguren als Jessica Rabbit en Doornroosje. Haar ideale plaatje kostte haar ruim een ton en letterlijk zes ribben uit het lijf.

,,Er komen vaak mensen naar me toe om te zeggen dat ik op een tekenfilmfiguur lijk. Dat zie ik als een compliment, omdat ik dat ook wil bereiken”, zegt de blondine. Na eerdere ingrepen aan haar gezicht en borsten, besloot ze recentelijk om haar zes onderste ribben te laten verwijderen. Hierdoor zou ze de wespentaille krijgen waar ze van droomde.

Lees ook
Kerel snijdt zelf z’n jongeheer en ballen eraf met keukenmes. “Orgasme is nu veel intenser”

Vooral tekenfilmfiguur Jessica Rabbit heeft volgens Pixee het ideale vrouwenlichaam. ,,Ik wil haar smalle taille, kont, grote borsten, grote ogen en een haar knappe gezicht. Het verwijderen van mijn ribben was de volgende stap in mijn transformatie.” De Zweedse heeft inmiddels op social media een fanschare van meer dan 100.000 man gecreëerd, die haar verbouwing op de voet volgen.

Bescherming
Om in shape te blijven traint de rondborstige dame iedere dag vier tot vijf uur en eet ze voornamelijk groenten, fruit en noten. Nu haar onderste ribben zijn verwijderd, is de natuurlijk bescherming van enkele organen verdwenen. Pixee is echter niet bang voor mogelijke ongevallen. ,,Als ik voor de operatie een ongeluk had, dan zou ik mijn ribben hebben gebroken. Nu breek ik misschien mijn milt ofzo”, zegt ze laconiek.

Lees ook
Goed nieuws! Burger King komt mogelijk met Whopper-parfum!

De Zweedse is geboren en getogen in een klein plaatsje onder de rook van Stockholm. Voor haar metamorfose was Pixee werkzaam als model en voldeed ze dus aan de schoonheidswensen van vele mensen.

Barbie en Ken
Zoals Pixee zijn er overigens meerdere voorbeelden van mensen met een wel heel bijzonder schoonheidsideaal. Het Oekraïense model Valeria Lukyanova heeft zich laten omtoveren tot een menselijke Barbie, terwijl de Braziliaanse Mauricio Galdi, na acht operaties, inmiddels door het leven gaat als Barbies vriend Ken.

Heel slecht nieuws voor iedereen die ingeënt is met AstraZeneca

Vrouw laat haar lippen volspuiten met botox tot 4 keer de oorspronkelijke grootte