in

Bizarre beelden van de gigantische verwoesting na schietpartij in Erasmus MC

Gisteren werd Nederland opgeschrokken door twee schietpartijen in Rotterdam waarbij 3 doden zijn gevallen. Een schietpartij in het Erasmus MC en een bij een woning.. Een 39-jarige vrouw, haar 14-jarige dochter en een 43-jarige man zijn omgekomen bij de schietpartij. De verdachte die is opgepakt is een student en bekende van de politie en justitie.

Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, spreekt van een ‘afschuwelijk incident’. De beelden van na de schietpartijen hebben er overal flink ingehakt, totale chaos en paniek rondom het Erasmus MC. Inmiddels is het ziekenhuis weer vrijgegeven. De verdachte, de 32-jarige Fouad L., is met een kogelwerend vest en een handwapen het ziekenhuis in gerend. Hij loste hier meerdere schoten en heeft brand gesticht. Kort daarvoor nam hij een woning van een buurtgenoot onder vuur en stak hij zijn eigen huis in brand.

Lees ook
Man in groene string achtervolgt vrouwen

Aftermath na schietpartij Erasmus MC
Een van de slachtoffers is Jurgen Damen, een 43-jarige docent van het Erasmus MC. De 39-jarige Marlous kwam ook om het leven, zij woonde in dezelfde buurt als Fouad L., of de twee directe buren waren is nog niet bekend. De 14-jarige dochter van Marlous raakte ernstig gewond bij de schietpartij en overleed later in het ziekenhuis. De 14-jarige dochter was een van een tweeling. Inmiddels zijn er talloze beelden van het moment waarop de schutter in het ziekenhuis is binnengedrongen. Ook zijn er inmiddels beelden verschenen van de complete verwoesting die de schutter heeft aangericht in het Rotterdamse ziekenhuis:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VKMag (@vkmagcom)

Omgekomen Marlous was doodsbang voor Fouad L.

Stiefvader ranselt dochtertje (2) zwaar af: ‘Meisje bezweken aan verwondingen’