in ,

Bizar: Jongen verklaart zichzelf Koreaan na oogoperatie

Een persoon uit Engeland, Oli Londen (31), wil verder in het leven als Koreaan. Dit nadat die meerdere operaties heeft ondergaan in een Brits ziekenhuis, waaronder een oogoperatie.

Oli laat ook weten non-binair te zijn én, door zijn ‘afkomstverandering’, ook ’transraciaal’. De ‘influencer’ kan rekenen op veel kritiek, omdat die zich op deze manier andermans cultuur heeft toegeëigend.

“De doktoren die zijn geld aannamen, moeten zich schamen”. Oli is al jaren fan van de Koreaanse BTS superster Jimin, en wilde dan ook dolgraag op hem lijken.

Lees ook  Deze dames zijn allemaal achter de tralies beland (foto’s) Best zonde!

Daarom heeft Oli inmiddels ook al meer dan achttien operaties ondergaan. In een video op YouTube vertelt Oli na een oogoperatie onder andere het volgende:

“Ik weet dat veel mensen mij niet begrijpen, maar ik identificeer mezelf als Koreaan. Ik zie er nu Koreaans uit, ik voel me Koreaan.

Ik identificeer me niet meer als Brits, dus noem me zo ook alsjeblieft niet meer. Koreaans is mijn cultuur, mijn thuisland, zo zie ik er nu ook precies uit.”

Verder wil Oli vooral de LGBTQ+-gemeenschap in Korea een hart onder de riem steken door een voorbeeldfiguur te zijn. Ook laat hij het volgende weten: “Ja, ik ben Koreaans, ik ben non-binair, en ik zie eruit als Jimin.

Lees ook  Drama: ‘Ik heb mijn vrouw niet verteld dat ik een zoon ben van incest-ouders’

Maar geen van deze dingen moeten een reden zijn om me uit de maatschappij te zetten, me te dehumaniliseren of me te schande brengen, terwijl ik mezelf ben, een non-binaire Koreaan. Ik zal nooit stoppen om de persoon te zijn die ik geboren ben om te zijn.”

In de video hieronder is nog meer uitleg te zien.

Stopt Rico Verhoeven met kickboksen? Nu verder als professionele golfer?

Zien: Al deze sterren worden ontslagen bij SBS6