in

Bij dit bedrijf mag je 30 minuten per dag jezelf bevredigen tijdens de werkuren

Wat zou jij doen als je een mail krijgt van je baas die je aanmoedigt om voortaan elke dag 30 minuten te m*sturberen tijdens je uren?

Voor de werknemers van de Zweedse Erika Lust, regisseuse van vrouwvriendelijke p*rnofilms, is het de realiteit.

Lust gelooft heilig in de voordelen van zelfb*vrediging en wil met haar stunt het stigma errond verbreken.

Ook wil ze andere bedrijven aanmoedigen om hun werknemers zo’n m*sturbatiemomentje te gunnen.

Mei is de internationale maand van de m*sturbatie. Bij Lust Cinema in Zweden laten ze die gelegenheid niet ongemerkt voorbij gaan.

Lees ook
‘Ik ontdekte dat mijn man stiekem zijn diarree verzamelt in potten, wat moet ik nu doen?’

CEO Erika lanceert een campagne die haar werknemers de toestemming geeft om tot het einde van het jaar elke dag dertig minuten te m*sturberen. Tijdens het werk. Ja, dat leest u goed.

Scherpere focus
Een nieuw concept is het niet. Volgens een enquête uit 2021 van Time Out New York m*sturbeert maar liefst 39 procent van de mensen op het werk. Misplaatst of motiverend? Volgens psychologen: dat tweede.

Zelfb*vrediging tijdens de uren zou je focus kunnen aanscherpen én je productiviteit doen toenemen. En laat dat nu net iets zijn waar de werknemers van Lust Cinema wat mee worstelden.

“Door de pandemie en de enorme veranderingen in ons leven, waren mijn werknemers wat onrustig geworden en presteerden ze met minder energie,” vertelt Lust.

Lees ook
Pukkel na 85 jaar eindelijk verwijderd, eet smakelijk!

“Dus heb ik op het werk een private m*sturbatiecabine geïnstalleerd. Want als er één iets is dat iedereen een goed gevoel heeft, is het wel m*sturberen. Ik waardeer mijn werknemers en ik weet dat ze goed werk leveren als ze zich goed voelen.”

De stunt krijgt nog een bijzonder staartje. Lust zal geluiden uit de m*sturbatiecabine opnemen en die opname openbaar maken op 28 mei, de internationale dag van de m*sturbatie.

In de tussentijd promoten Lust en haar werknemers hun bijzondere actie volop via sociale media. ‘30 minutes a day keeps the doctor away!’ schrijft ze nog op haar Instagrampagina.

Lust is een Zweedse erotische filmregisseur, scenarist, filmproducent en auteur. Ze is een van de sleutelfiguren die vecht voor meer feministische p*rnografie.

Deze armband geeft je een schok als je (weer) teveel junkfood eet

Geraldine Kemper helemaal uit de kleren voor een frisse duik