in ,

Bij deze snoepfabrikant mag je hele dagen snoep proeven tegen betaling

Snoep en chocolade eten vanuit huis, dat klinkt als een droombaan voor velen. Deze droom kan voor sommigen werkelijkheid worden: een Canadees bedrijf wil mensen betalen om hun snoep te proeven en te beoordelen. En het betaalt nog goed ook.

Candy Funhouse is gevestigd in Ontario, Canada. De fabrikant is op zoek naar fulltime en parttime snoep-proevers. Het bedrijf lanceert binnenkort hun eigen snoeplijn van tien snoepjes.

Lees ook  Dertig basisscholen in West-Brabant negeren kabinet en blijven maandag dicht: ‘Onze verantwoordelijkheid’

Uit 3000 verschillende soorten moeten de beste tien gekozen worden. Voor deze baan heb je geen ervaring nodig, je moet alleen kritisch zijn én van snoep houden.

Wie al staat te trappelen. Het goede nieuws is dat je voor dit werk 30 dollar per uur verdient. Het slechte nieuws: je moet om deze job te krijgen in Canada wonen.

Breed assortiment
,,We hebben allerlei soorten chocolade: repen, eieren, fudge, wit, melk, puur…” meldt de website van Candy Funhouse.

Lees ook  Met deze opblaasbare glijbaan glij je vanaf de zolder het zwembad in

,,Chocolade is onze tweede naam.” De online snoepwinkel biedt opties voor het kopen van chocolade uit Canada, Amerika én Groot-Brittannië.

Aan soorten geen gebrek: ,,We hebben zoete, hartige, kleverige, melige, pittige, zure en zelfs ouderwetse snacks in overvloed in de aanbieding”, verklapt het bedrijf. Helaas bezorgen ze hun lekkernijen alleen in Canada en de Verenigde staten.

YouTuber Sven ontmaskert p*dofiele docent met verborgen camera

Dronken jongen steelt in string tractor en laat spoor van vernieling achter