in

Bestuurder krijgt boete omdat auto zo smerig was dat het gevaarlijk was.

Het is gewoon lekker gemakkelijk om iets op de achterbank te gooien en het daarna gewoon te vergeten totdat het uiteindelijk onderdeel gaat uitmaken van het interieur. En dan herhalen we dit proces met verschillende andere ‘dingen’ en dat wekenlang elke dag …

Vroeg of laat breekt het moment aan dat je er gewoon iets aan moet doen. Dat betekent grondig poetsen en opruimen om je auto terug in de oorspronkelijke glorie te herstellen.

Lees ook
Zien: Emma Heesters breekt het internet met bloedhete foto!

Een bestuurder dreef het echter een beetje te ver en kreeg een boete omdat zijn auto zo smerig was dat het gevaarlijk werd.

De bestuurder werd op een maandag in Buckinghamshire in Engeland aan de kant gezet toen de politie de puinhoop binnen opmerkte.

Nadat hij een proces-verbaal kreeg en punten van zijn rijbewijs werden afgetrokken, werd de bestuurder gearresteerd voor een andere, niet gerelateerde aangelegenheid.

Lees ook
Man opgepakt die zo trots is op zijn geslachtsdeel dat die iedereen ermee confronteerde

De Thames Valley Police postte een foto van de auto op Twitter en waarschuwde bestuurders om zo niet rond te rijden.

Er lijkt zoveel afval in de auto te liggen dat het bijna onmogelijk is om de pedalen te bereiken. De politie omschreef de situatie als ‘gevaarlijk’ en verklaarde dat er zelfs afval werd gevonden achter de pedalen.

Ken jij iemand wiens auto er ook zo uit ziet? Tag hem/haar in de comments!

Bewijs! Mensen die voor de tv in slaap vallen zijn fantastische mensen

Jongedame vergeet tijdens maken van selfie eventjes dat er achter haar een spiegel hangt