in

Bejaarden krijgen per ongeluk wietbrownies: Ze begonnen te twerken en gedroegen zich als gangsters

Tip: mocht je ooit spacecake bakken, berg het goed op. Of label het in ieder geval, zodat iemand anders het niet kan uitdelen aan omaatjes en opaatjes tijdens een avondje kaarten in het lokale buurthuis.

Wietbrownies
Dat is namelijk precies wat er is gebeurd in de Amerikaanse staat South Dakota. Op 4 januari voerde een 73-jarige vrouw daar een hele lading brownies aan haar mede-oudjes bij de lokale buurtvereniging. De versnaperingen bevatten naast dikke klompen chocolade echter ook een flinke lading thc, de werkzame stof in cannabis.

Lees ook  Omarm je rondingen: met een 'roll flower'-tattoo zet je je huidrollen in het zonnetje

De 73-jarige vrouw was hier naar eigen zeggen niet van op de hoogte. Ze had de brownies nietsvermoedend van huis meegenomen, nadat haar zoon een middagje in de keuken had staan kokkerellen. Zoonlief hield blijkbaar wel van brownies met een bonus. Het deeg had hij dan ook vol gemieterd met thc-boter.

‘Voedselvergiftiging’
En dat hebben de bejaarden geweten. Tijdens het avondje kaarten smikkelde een deel van de senioren van de brownies, waarna enkele van hen begonnen te ‘spacen’.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

Kort daarop werden de hulpdiensten ingeschakeld omdat de aanwezigen dachten dat er sprake was van voedselvergiftiging. De bejaarden bleken echter gewoon zo high als een papegaai.

Mogelijk de cel in
Hoewel geen van de ouderen iets overhield aan het avontuurtje, is de zoon van de 73-jarige vrouw aangeklaagd voor drugsbezit. Er hangt de banketbakker met groene vingers maximaal vijf jaar cel boven het hoofd.

In veel Amerikaanse staten is het bezit en gebruik van cannabis inmiddels legaal. Dat geldt alleen (nog) niet voor South Dakota.

Man verhuurt zichzelf om niks te doen en heeft duizenden klanten!

Makelaarster vertelt over seksverslaving: “Na 5 minuten lag ik te kronkelen met een klant op de keukenvloer”