in

Been van de man zwol op tot enorm formaat nadat hij door een mug was gebeten

Het been van een man in Cambodja is opgezwollen tot de grootte van een varken, nadat zijn muggenbeten meer dan twee decennia geleden geïnfecteerd raakte en het ledemaat deden opzwellen.

De 27-jarige Bong Thet moet nu pijnlijk zijn been over de grond slepen terwijl hij zich door zijn ouderlijk huis in de provincie Kampong Chhnang probeert te verplaatsen.

Nadat hij er ooit van had gedroomd voetballer te worden, is Bong sinds zijn zesde, toen de tumor zich voor het eerst begon te ontwikkelen, niet meer in staat om een ​​bal goed te trappen.

Lees ook
Ex-natuurster Lana Rhoades vertelt over haar meest walgelijke scène ooit en het klinkt als pure horror

Het begon te groeien door kleine wondjes aan zijn voet, die zijn ouders hadden genegeerd omdat ze dachten dat het slechts krassen waren van buiten spelen.

Er begonnen echter kleine knobbeltjes op de voet van Bong te verschijnen en tegen de tijd dat hij 12 jaar oud was, hadden ze zijn benen volledig bedekt.

Helaas konden zijn ouders – die in een nabijgelegen fabriek werkten – de medische behandeling voor hun zoon niet betalen, waardoor de toestand met de jaren verslechterde.

Bong moest uiteindelijk stoppen met naar school gaan omdat het te moeilijk voor hem werd om lange afstanden te lopen, en als hij aanwezig kon zijn, plaagden andere kinderen hem constant met zijn been.

Hij doorstond de aandoening zonder gespecialiseerde hulp te zoeken gedurende meer dan twee decennia, tot eerder deze maand, toen enkele barmhartige Samaritanen van zijn verhaal hoorden en aanboden te betalen voor de broodnodige behandeling van Bong.

Lees ook
Terug van weggeweest: sokken in sandalen zijn weer in de mode

Zakenvrouw Dana Try gaf 10.000.000 Cambodia Riel (ongeveer €2500), waarmee hij zijn medische kosten betaalde, wat betekende dat Bong voor het eerst een ziekenhuis kon bezoeken.

In het ziekenhuis controleerden artsen het bloed van Bong en ontdekten dat hij lymfatische filariasis heeft, een parasitaire ziekte die wordt veroorzaakt door draadachtige wormen.

Ze zeiden dat het mogelijk was dat hij de parasieten opliep door muggenbeten, die werden gekrast en vervolgens bloedden, wat leidde tot de wonden.

De aandoening is een van de belangrijkste oorzaken van invaliditeit in de wereld, maar er is nog geen vaccin of remedie voor de ziekte bekend.

Bong was ontmoedigd toen hij hoorde dat de ziekte ongeneeslijk was, maar hij was degenen die geld hadden gedoneerd nog steeds ongelooflijk dankbaar.

Hij zei: ‘Dit zal mijn leven gemakkelijker maken en als ik weet dat er mensen zijn die voor me zorgen, voel ik me gelukkig.

” Ik ben ze zo dankbaar dat ze hebben geholpen. Ze betalen met geld voor medicijnen en eten.

“ Ik zal doorgaan met het innemen van de medicatie die de doktoren mij hebben gegeven en die mijn leven aangenamer zullen maken. ”

De 20-jarige Adrienne is dolgelukkig met haar 63-jarige man – We checken elke dag de bankrekening

Onderzoek wijst uit: Mensen die een goede band hebben met de buren, zijn gelukkiger!