in ,

Bedgeheimen: ‘In de laatste trein naar huis kreeg hij van mij de spannendste bl*wjob van zijn leven’

Ferre
Aantal vorige bedpartners: “Zestien.”

De eerste keer samen: “Was nogal onverwacht. We hadden samen gekookt en ploften daarna op de bank. Zij mocht de film kiezen. En wat voor keuze…

Tijdens een geile scène met een ijsblokje raakte haar hand ‘toevallig’ mijn been. Ik keek haar aan, zij keek terug en de rest is geschiedenis.”

We vrij*n: “Vijf à zes keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Wanneer ze haar lange, donkere haar in een knot draagt, heeft Caroline een ongelooflijk sensuele hals. Lang, slank en perfect in verhouding.”

Mijn favoriete standje: “Ik hou van afwisseling en in het bijzonder van dat moment tussen twee standjes door, wanneer je elkaar wild in een andere houding gooit.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ik zit meestal bovenop of Caroline ligt op haar zij, terwijl ik achter haar lig, zodat mijn handen vrij spel hebben over haar lichaam.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat multitasken een must is tijdens het voorspel. Wanneer ik Caroline bef, is dat voor haar nog lekkerder als ik tegelijkertijd mijn handen gebruik.”

Mijn org*smekreet: “Oh, god, ik ga komen!”

Ik word helemaal wild als zij: “Haar bloesje één knoopje te ver opent, zodat haar rode, kanten lingerie tevoorschijn komt.

Lees ook  Pester breekt arm van meisje - school verdedigt dader en vertelt moeder ‘beetje begrip te tonen’

Wanneer ze dan met haar vingers zachtjes haar decolleté streelt, springt de knoop van mijn broek spontaan open.”

Ik droom weleens van: “Een potje stoeien in het pashokje van haar favoriete kledingzaak.”

De spannendste plek: “Tegen de wastafel van een cafétoilet. Geen harde actie, maar mijn handen zaten wel onder haar rokje toen een andere cafébezoeker ons betrapte. Oeps!”

Nee, bedankt: “An*al. Onsmakelijk, dus niet opwindend.”

Ik geef mijn s*ksleven een 9,5

Caroline
Aantal vorige bedpartners: “Veertien.”

De eerste keer samen: “Waren we nog niet officieel een stel. We woonden samen als vrienden toen ik mijn favoriete film 9½ Weeks opzette.

De s*ksuele spanning was te snijden. Een toevallige aanraking, iets te lang oogcontact, een beetje onschuldig strelen, en toen gebeurde het.”

We vrij*n: “Zes keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ferre heeft de borstkas van een echte vent: breed, gespierd én met borsthaar. Lekker!”

Mijn favoriete standje: “Staand tegen de wasbak. Hij achter mij, de spiegel voor me en zijn handen over mijn hele lichaam.”

Maar zo vrij*n we het vaakst: “Lepeltje-lepeltje: lekker en gezellig, dicht bij elkaar en veel ruimte voor onze handen.”

Lees ook  André Hazes overweegt een DNA-test: ‘Niet mijn zoontje?’

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat masturberen niet per se iets voor jezelf hoeft te zijn. Wanneer ik te lui ben om echt te vrijen, stelt Ferre voor om samen met onszelf te spelen. Spannend en intiem, zonder dat ik energie hoef te steken in iets waarin ik niet echt zin heb.”

Mijn org*smekreet: “Ooooooh, fuck, Ferre!”

Ik word helemaal wild als hij: “Me ruig tegen de muur duwt wanneer ik dat helemaal niet verwacht. Dan komt hij dicht tegen me aan staan, drukt mijn handen tegen de wand en fluistert iets stouts in mijn oor.”

Ik droom weleens van: “S*ks in de garderobe van een super chic restaurant.”

De spannendste plek: “Na een dagje zee namen we de laatste trein naar huis. Onze wagon was helemaal verlaten, dus trok ik mijn stoute schoenen aan. Of beter: zijn stoute broek uit, voor de spannendste bl*wjob van zijn leven.”

Nee, bedankt: “Een trio wil ik niet. Ik zou groen zien van jaloezie als ik Ferre moest delen met een vrouw of man.”

Ik geef mijn s*ksleven een 9

Vrouw (68) uit België overlijdt tijdens pootjebaden voor de ogen van haar man

Nog meer inspiratie: 14 geweldige babynamen die rijmen op ‘Bitterbal’!