in ,

Barbie is terug op Instagram en heeft nieuws over gezinsuitbreiding

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, zorgde onlangs voor opgetrokken wenkbrauwen nadat ze een dubieus filmpje op haar Instagram had gepost waarin ze met een onbekende man in de auto op weg was naar ‘een klant’.

Bovendien ging het gerucht rond dat ze korte tijd later met een ambulance met spoed ou zijn afgevoerd naar het ziekenhuis en leek ze vervolgens van de aardbodem verdwenen.

Afgelopen week liet Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer echter weten dat Barbie haar inloggegevens van haar Instagram kwijt was en inmiddels blijkt ze een nieuw account te hebben.

Telefoon gestolen
Wat er precies allemaal gebeurd is blijft nog altijd onduidelijk, maar volgens berichtjes die Yvonne Coldeweijer in handen kreeg, zou Barbie’s telefoon zijn gestolen, waardoor ze niet meer op haar Instagram-account met 160.000 volgers kon inloggen.

Lees ook  Op geniale wijze je afgetrapte Megane verkopen op Marktplaats doe je zo

Yvonne: “Een betrouwbare spion heeft kenbaar gemaakt dat de telefoon van Samantha gestolen is en het haar niet lukt om in te loggen ivm de tweestapsverificatie.

helaas heeft ze geen screenshots van de back up codes gemaakt dus dan wordt het moeilijk om ooit nog in te loggen op haar Instagram.”

Volgens deze ‘betrouwbare spion’ zou het oké gaan met Barbie, en heeft de ziekenhuisopname niks met haar te maken.

Terug op Insta
Wat er allemaal klopt van dit verhaal zal de tijd ons wel leren. In ieder geval is Samatha wel weer terug op Instagram, met als eerste bericht: “Hallo allemaal!

Lees ook  Wil je een tattoo laten zetten? Voor 5 euro kan je bij Erik op zolder terecht!

Helaas krijg ik geen toegang meer tot mijn vorige account @samantha_de_jong29, daarom ga ik verder op dit account @samantha_de_jong29!”.

Bovendien post ze een foto van wat volgens Showmag.nl een nieuw gezinslid zou zijn, waarbij ze schrijft: “Me kindje boefie.”

Check de post waarin Barbie een nieuw Instagram-account en gezinslid aankondigt hier:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)

Biologische vader Sarah van Soelen haalt uit naar zijn dochter: ‘niet te geloven…’

Hond gedumpt in Eindhoven met bakje water en zak hondenbrokken