in ,

Baby met enorme haardos geboren

Baby Chanco. Misschien doet de naam een belletje rinkelen? Deze baby werd een tijdje terug wereldberoemd, nadat foto’s van haar enorme haardos viraal gingen.

De meeste baby’s hebben bij de geboorte haar op hun hoofd. Maar dat is meestal niet veel. Daarom waren zowel artsen als de ouders van deze pasgeboren baby verrast toen ze zagen hoe het eruit zag.

Het Japanse meisje, Chanco, had een prachtige haardos, waar menigeen jaloers op was.

Lees ook  Wie is Sarah van Soelen, de vrouw die André steunt in moeilijke tijden?

Kort na haar geboorte gingen foto’s van het kleine meisje viraal. Al snel maakte de hele online wereld kennis met Chanco.

Maar hier bleef het niet bij. Dankzij de enorme bos haar en beroemdheid, kregen het meisje en haar gezin verschillende aanbiedingen. Agentschappen namen contact op met het gezin om samen te werken.

Ze trok o.a. de aandacht van P&G Japan Hair Care. Baby Chanco werd het gezicht van haarverzorgingsmerk Panthe’s en was het middelpunt van een reclamespot die de ingenieuze naam The Hairy Tale meekreeg.

Lees ook  Krijgt iemand een epileptische aanval? Dit is hoe je het beste kunt handelen

Inmiddels is Chanco 2,5 jaar oud en heeft ze haar eigen Instagramaccount, die haar moeder beheert.

Op het moment van schrijven heeft ze bijna 400.000 volgers. Haar kapsel is behoorlijk veranderd, maar het ziet er nog steeds prachtig uit!

‘Wacht niet!’ zegt ongevaccineerde vrouw in schrijnende laatste video voor ze sterft

Vrouw verdient meer dan 100.000 euro per jaar met de verkoop van haar oude, vuile sokken en schoenen