in

Baby gevonden bedekt met braaksel van dronken moeder – gered door de politie die voor hem zorgen als vaders

Het komt helaas voor dat mensen kinderen hebben die eigenlijk niet voor hen kunnen zorgen. Zulke kinderen kunnen makkelijk gewond raken.

Daarom kan het hartverwarmend zijn als je hoort over ellendige situaties die toch goed afgelopen zijn. Vaak te danken aan goede mensen die te hulp zijn geschoten.

Deze baby in de Verenigde Staten zou een tragisch lot tegemoet gegaan zijn als er geen agent genaamd Graham zou zijn geweest. Nu heeft de eenjarige er een hele politiemacht als beschermer voor in de plaats.

Toen de politie in West Virginia een chauffeur aanhield op verdenking van rijden onder invloed, deden ze een onverwachte ontdekking.

In de auto, die werd stilgezet in Princeton, op slechts 800 meter van het politiebureau, zat een eenjarige baby. Het kind zat onder het braaksel, niet dat van zichzelf, maar van zijn dronken moeder.

Lees ook
Kamperen 2.0 met deze caravan met twee verdiepingen en een dakterras!

Reed dronken in auto met baby
Agent Graham had meteen de sociale dienst kunnen waarschuwen. In plaats daarvan besloot hij de kleine jongen, die dus bedekt was onder het braaksel, een bad te geven op het bureau. Iets wat niet tot zijn eigenlijke taken als politieagent behoort.

Rechercheur Graham waste het kindje zorgvuldig in de gootsteen van de keuken in het politiebureau. Nadien wikkelde hij hem in een handdoek en wiegde hem in slaap.

De politie van West Virginia plaatste van het moment foto’s op hun facebookpagina. En je kunt gewoon zien hoe veilig en gelukkig de kleine eenjarige is.

Graham’s collega Michael Baylous vertelde aan The Independent dat hij niet een echt verbaasd was dat Graham alles opzij zette om voor de baby te zorgen.

Badje op het politiebureau
Volgens hem heeft Graham een sterk ontwikkeld vaderinstinct.

Lees ook
Vanwege een gebrek aan goede stokken in park, maakt baasje ‘stok-bibliotheek’ van oude boomtakken

“Iemand zei dat ze bij het zien van de foto meteen konden zien dat hij zelf een ouder was,” zegt Baylous.

En dat klopt, Graham is zelf vader. Dus het baden van een baby was iets dat hij ontzettend leuk vond.

En hoewel het helemaal niet zijn taak was om uit te voeren, nam hij de tijd om voor de kleine te zorgen, als we afgaan op de schitterende foto’s.

De kleine jongen is inmiddels opgevangen door de sociale dienst, maar de politie van het station in West Virginia blijft zijn beschermer, met name DC Graham.

“Onze politieagenten maken deel uit van de samenleving én dienen de samenleving,” zegt de leidinggevende van het bureau.

Na het verschijnen van de foto op Facebook, is er massaal gedeeld.

Het is niet gek dat agent Graham geprezen wordt door velen die hem zien als het soort agent dat de samenleving nodig heeft. Deel gerust als je ook meer Grahams in de wereld wilt zien.

Familie gebruikt 36 kilo aan explosieven bij gender reveal – Melding gemaakt van aardbeving

Ben jij boven de 40? Dan zou je volgens onderzoek maar 3 dagen per week moeten werken