in ,

Arthur die getrouwd is met 9 dames vertelt hoe moeilijk het is te presteren in de slaapkamer (foto’s)

Misschien heb je al wel eens van Arthur O Urso gehoord. Deze Braziliaan was al lange tijd samen met één vrouw, maar na een tijdje bleek dat ze van monogame niet gelukkig werden.

Ze deden niet aan partnerruil of nodigde eens een extra persoon uit voor een eenmalig avontuurtje maar ze gingen een stuk ver.

Negen vrouwen gelukkig maken in de slaapkamer blijkt een uitdaging
Zo stapte Arthur en zijn vrouw vorig jaar in het huwelijksbootje met maar liefst 9 extra dames. Eén van hen is ondertussen wel al gaan lopen omdat ze Arthur uiteindelijk toch voor zichzelf wou en niet meer geloofde in polygamie. De nu 9 resterende dames zijn dan weer wel dolgelukkig met hun huwelijk, aldus de Braziliaan.

Al wil dat niet zeggen dat 9 vrouwen constant gelukkig houden een makkelijke opdracht is. Vooral aan hun seksuele noden voldoen, blijkt een uitdaging te zijn: “Ons seksleven is echt heel veel fun en plezier.

In het begin probeerde ik seks te hebben met iedereen via een afspraak. Zo’n schema volgen bleek echter veel problemen met zich mee te brengen.”

Lees ook  Man denkt dat hij zwijn is en geeft €500 uit voor een paar slagtanden "

“Het voelde voor mij alsof seks een opdracht werd dat ik moest afvinken en niet meer dat het zozeer voor plezier was.

Op andere momenten had ik dan soms ook seks met een vrouw terwijl ik aan het denken was aan één van mijn andere vrouwen. Een goede balans vinden was dan ook moeilijk.”

Arthur besloot om het vanaf dan echter anders aan te pakken. Hij wil meer op zijn instinct nu afgaan en van bil gaan wanneer de situatie zich spontaan voordoet: “Het duurt niet lang om aandacht of affectie te krijgen wanneer je zoveel vrouwen hebt natuurlijk.

Seks komt dan ook heel natuurlijk nu zonder dat schema. Iedereen voelt zich er beter bij en we zijn allemaal tevreden nu met ons seksleven.”

‘Iedereen is anders in de slaapkamer’
Met zoveel verschillende dames in de slaapkamer is de ervaring dan ook elke keer anders en dat vindt Arthur (niet al te verrassend) best wel geweldig: “Al mijn vrouw zijn ook heel anders in bed.

Het is dan ook steeds fun en elke keer een unieke ervaring. Eén van hen bijvoorbeeld, ik ga geen namen noemen voor haar privacy, is graag dominant en vertelt mij altijd exact wat ze wil. Iets wat ik echt heel leuk vind.”

Lees ook  22-jarige man sterft nadat hij in 10 minuten een fles Coca Cola opdrinkt

Het is blijkbaar wel niet altijd rozengeur en maneschijn in het huis van Arthur. Hoewel volgens hem iedereen volledig tevreden is met hun seksleven zijn er andere zaken die heel moeilijk liggen zoals cadeautjes geven:

“Wanneer ik één van hen een duur cadeautje geef en een andere een kleinere attentie dan is er altijd wel jaloezie. Iedereen vraagt aandacht, affectie en willen op geregeld basis seks. Ik kan natuurlijk niemand voortrekken.”

Arthur is met zijn aparte levensstijl ook best populair op Instagram. Zo heeft hij 72.000 volgers die altijd wel nieuwsgierig zijn naar het leven van Arthur en zijn 9 vrouwen. Laten we ook eens even kijken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arthur O Urso (@arthurourso)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arthur O Urso (@arthurourso)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arthur O Urso (@arthurourso)

Gaby Blaaser uit de kleren onder de Caribische zon

Niezend tussen de lakens: seks is volgens onderzoek dé oplossing tegen hooikoorts