in

Ariana 18 is bloedmooi, maar meer behaard dan de meeste mannen

Een Amerikaanse vrouw heeft een aandoening waardoor ze overbeharing heeft op haar hele lichaam. Ze verbergt zich er echter niet achter. Integendeel, ze laat haar lichaam met fierheid zien.

Ariana is een 18-jarige vrouw uit Florida. Ze heeft hirsutisme, een vorm van overbeharing waarbij de haargroei toegenomen is volgens een mannelijk beharingspatroon. Ze heeft er echter mee leren leven en durft er nu probleemloos mee naar buiten te komen.

Lees ook
Foto: Woede om Geraldine Kemper die met ontbloot bovenlijf over festival loopt!

Enkel scheren waar nodig
Zo deelt ze op TikTok regelmatig filmpjes waarop ze haar overbeharing in de kijker zet. «Ik heb letterlijk overal haar als gevolg van hirsutisme. Ik scheer me enkel op de plaatsen waar haar onaangenaam is voor mij», klinkt het.

Steun
Haar volgers loven haar oprechtheid en moed. «Oh mijn God, ik dacht dat ik de enige was. Ik heb me altijd geschaamd voor mijn haar en steek zoveel energie in het verwijderen ervan.

Lees ook
Vader treft pedofiel aan in slaapkamer kinderen en slaat hem helemaal in elkaar

Maar waarom eigenlijk?», «Ik hou hiervan, zo naturel! Verschillende vriendinnen hebben ook overbeharing en zijn er erg onzeker door, maar ik vind het zo mooi en menselijk», «Ik wou dat ik zo zelfzeker was!», en «Je bent ongelooflijk mooi! Laat niemand je iets anders wijsmaken», wordt er gereageerd.

@ariananeverlikedyou Reply to @shaimiracle #foryou #fyp #bodypositivity #pcos ♬ original sound – Ariana M. ❦

@ariananeverlikedyou #macysownyourstyle #fyp #AerieREAL #foryou #girls #springbreak #bodypositivity ♬ original sound – Filmmuseum

Jonge vrouw krijgt extreme allergische reactie nadat man zijn zaad in haar deponeert

De vriend van Jennifer wil elke dag met haar naar bed: “ik heb daar gewoon geen zin in”