in

Anna Nooshin heeft ze er weer behoorlijk losjes bijhangen

De afgelopen maanden hebben we bij presentatrice Anna Nooshin behoorlijk wat verschillende kapsels en vooral verschillende kleuren voorbij zien komen. Moet je nagaan dat ze voor mei 2021 nog nóóit haar haren gekleurd had. Maar nu is ze nog een stapje verder gegaan en heeft ze de schaar in haar haren laten zetten.

De haarevolutie van Anna Nooshin
Haar droom om ooit van haar donkere haren naar blond te gaan, was geen geheim. Dus het was geen shock toen ze vorig jaar mei blond om Instagram verscheen. Nou ja, misschien een beetje.

Lees ook
Victoria (29): ‘Ik raakte vijf tenen kwijt na een fish spa’

Een paar maanden later liet ze het terug donkerder kleuren en werd haar blonde coup, donkerbruin. De presentatrice heeft zelfs een keer roze lokken gehad en het stond haar allemaal goed, maar nu heeft ze haar lange lokken vervangen voor een pittige bob. Haar haar is een serieus stuk korter en zelfs dit staat haar goed!

Lees ook
Leerling ramt verkeerslicht tijdens eerste rijles

Selfie
Toen ze een foto op Instagram plaatste van haar nieuwe coupe, duurde het niet lang voordat de comments binnenkwamen. “Hot”, reageert een van haar goede vrienden Robbert Rodenburg. “Love it!!!”, “Het staat je zo mooi!!” en nog veel meer andere lovende reacties zijn onder de foto te lezen.

Nu zijn we alleen maar benieuwd wat haar volgende stap gaat zijn qua kapsel. Wat vind jij van deze korte coupe?

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Anna Nooshin (@annanooshin)’in paylaştığı bir gönderi

Man is klaar met zijn sekspoppen en dumpt ze langs de weg

Lerares gaat vrijuit na seks met leerling: ze zijn getrouwd