in

Andrea (21) wil niet stoppen met fillers: ”Ik ben veel mooier met grote lippen”

Andrea Ivanova uit Bulgarije had een grote missie: de allergrootste lippen ter wereld hebben. Volgens haarzelf is die missie onlangs gelukt. Maar is ze nu klaar? Nope. Ze wil nog verdere borst- en lapbehandelingen. Sinds haar plannen is haar familie helemaal tegen haar gekeerd.

Lipbehandelingen lopen uit de hand
Je kunt gerust zeggen dat Andrea volledig verslaafd is aan lipfillers. Dit is ook de reden dat ze hier met geen mogelijkheid vanaf kan blijven. Elke maand worden haar lippen nog ietsje opgespoten. Haar familie is er nu helemaal klaar mee

Lees ook
Lichaam vermiste Simone gevonden in Noordzeekanaal

“Ik hou echt van meer volumineuze en grote lippen. Ik vind het nu veel leuker met grotere lippen”, aldus Andrea tegenover de Daily Star. Hier zijn de meningen over verdeeld, zullen we maar zeggen.

25 injecties
Op dit moment heeft Andrea 25 injectie hyaluronzuur in haar lippen. Ze zegt er zelf over: “Ik heb op dit moment 25 injecties hyaluronzuur in mijn lippen.

Lees ook
Darmkanker: symptomen en hoe je dit kunt ontdekken

Hoeveel geld ik er al aan heb uitgegeven? Dat heb ik nog niet berekend. Een injectie met hyaluronzuur hier in Bulgarije kost 400 leva (ongeveer 234 euro per 1 injectie).”

Steeds meer jonge meiden gaan aan de fillers en botox. Iedereen mag over zijn of haar eigen lichaam bepalen natuurlijk.

Toch is het een ernstige zaak als je vrouwen als Andrea ziet. Wat vind jij hiervan? Hieronder een compilatie van plastische chirurgie fails:

Vrouw gooit Mechelse herder die net puppy’s heeft gehad uit bus en gaat ervandoor

Meest romantische huwelijksaanzoek ooit: “Zeg dan ja, kanker hoer!”