in

André is professioneel ontmaagder: ‘Ik kan er ook echt van genieten’

Als jij nog maagd bent, is dat helemaal niet erg. Je moet pas s*ks hebben als jij daar klaar voor bent. Don’t forget that.

Maar het zou kunnen dat je op een bepaalde leeftijd niet geheel vrijwillig nog maagd bent, omdat je de juiste nog niet bent tegengekomen.

André ontmaagdt vrouwen en wij spraken hem daarover. “Ik kan er ook echt van genieten.”

Professioneel ontmaagder
Een professionele vrouwenontmaagder is niet iets wat je elke dag voorbij ziet komen op LinkedIn. De grote vraag is natuurlijk: hoe is André (44) erbij gekomen om dit te gaan doen?

“Ik heb altijd al een bijzondere interesse gehad in tantra(massages). Mijn vriendin is gecertificeerd shiatsumasseur en zij is ook actief als therapeut.

Samen hebben we tantra ontdekt en verfijnd tot een ritueel waarbij de man de vrouw eert in haar vrouw zijn en openlijk mag genieten van haar vrouwelijke s*ksuele energie”, vertelt hij.

De aanleiding
“Afgelopen juni toen ik op vakantie was met mijn vriendin en drie kinderen, heb ik een vrouw ontmoet met wie ik aan de praat raakte over waarden in het leven en respect in de omgang met andere mensen.

Na een paar wijntjes heb ik haar ook verteld over tantra en hoe dat gebaseerd is op liefde en respect voor elkaar.

Zij was daar aardig van onder de indruk”, legt André uit. “Dit in combinatie met een wijntje erbij stimuleerde mij om heel open te vertellen over het opwekken van s*ksuele energie tijdens een tantramassage. Dat was voor haar denk ik het haakje om mij te vertellen dat zij nog maagd is.”

Wil je me ontmaagden?
“Ik was nogal verbaasd, want los van dat ik mij nog nooit verdiept had in dit thema, voldeed ze in mijn ogen ook helemaal niet aan het beeld dat ik had van volwassen vrouwen die nog maagd zijn.

Ze was een hele gewone maar wel aantrekkelijke en zelfs zeer intelligente vrouw waarmee je een heel goed gesprek kunt voeren.

Toen we het erover hadden ben ik pas gaan begrijpen wat het is voor een volwassen vrouw om nog maagd te zijn en waarom die drempel voor een volwassen vrouw steeds groter wordt om ontmaagd te worden.”

Tot dan was er nog niets meer dan een prettig gesprek. “Tot ze de volgende dag plotsklaps aan mij vroeg of ik haar wilde ontmaagden.

Maar dan wel met een tantra, zodat zij er zeker van was dat haar ontmaagding een fijne gebeurtenis zou zijn die met liefde en respect zou gebeuren.”

Lees ook
Iemands moeder heeft 4 zonen: Noord, West en Oost. Wat is de naam van de vierde zoon.

Uiteraard was dit nogal schrikken voor André. “Je moet je voorstellen dat ik daar met mijn vriendin en onze kindertjes op vakantie ben en een jonge aantrekkelijke vrouw je dan dit voorstel doet.

Maar haar motivatie was eigenlijk heel legitiem en volledig authentiek. Een intelligente volwassen vrouw denkt veel meer na over haar ontmaagding dan een gemiddeld tienermeisje, waardoor ook de verwachting veel hoger is.

De lat ligt naarmate de leeftijd stijgt steeds hoger en de kans op een teleurstelling wordt daardoor ook steeds groter. Je kunt je voorstellen dat ik daar wel even over na moest denken.

Er waren plotseling wel heel veel gedachten die door mijn hoofd raasden. Dus ik heb het aan mijn vriendin voorgelegd, meer in de trant van ‘wat ik nou weer heb meegemaakt….’.”

Andrés vriendin heeft echter een heel nuchtere kijk op aanraking en gevoel dat mensen op elkaar overbrengen legt hij uit.

“Zij zag het dan ook niet als vreemdgaan, maar als iets moois waarvan zij wist dat ik dat kon doen voor een aardig iemand die dat nodig had.

Maar zelfs met haar goedkeuring heb ik nog wel getwijfeld.” Uiteindelijk besloot André het toch te doen. “En dat pakte verrassend positief uit.

Zij was er erg blij mee en ik ontdekte dat het mij ook wel een kick geeft als ik dit voor een maagd kan betekenen. Mijn site is nu sinds augustus in de lucht.”

Aanvragen
Maar hoeveel aanmeldingen krijgt André nu gemiddeld via zijn website? “Tot nu toe heb ik vier sessies gehad.

Inmiddels is er veel media-aandacht voor mij, wat natuurlijk voor hoge bezoekersaantallen zorgt op de site.

Waarschijnlijk heb ik iets geraakt wat veel mensen aanspreekt. Ik heb nu ongeveer dertig reacties per week, waarvan hooguit één serieus en daarvan hou ik er ongeveer één per maand over die daadwerkelijk doorgaat.

Opvallend is dat de bezoekersaantallen op de site enorm toenemen en het aantal reacties ook toeneemt, maar hier komen (nog) niet meer serieuze reacties uit dan eerst.”

André is geen gigolo en wil hier geen geld mee verdienen. Hij vraagt dan ook alleen een onkostenvergoeding.

Daarbij moet je minimaal 21 jaar zijn om van zijn diensten gebruik te kunnen maken. Wat is zijn drijfveer dan precies? “Tot nu toe vind ik het erg leuk en is het heel dankbaar om te doen.

Ik kan er ook echt van genieten. De een heeft een modelspoorbaan op zolder, de ander spaart postzegels of hangt in de kroeg.

Ik vind sporten en tantra erg leuk en zie dit als een combinatie van deze hobby’s, met een s*ksueel component waar ik ook van kan genieten.”

Lees ook
Vrouw heeft seksuele relatie met 15 geesten

Hoe de dames na afloop hun ontmaagding over het algemeen ervaren hebben? “Het voelt voor hen als een bevrijding.

Ze zijn na afloop in een soort euforische stemming. In tantra noemen we dit de bloem die uit de knop is gekomen.”

Hoe het in z’n werk gaat
Maar zo’n afspraak, hoe verloopt die nou? “Het belangrijkste is dat een maagd vertrouwen heeft en zich helemaal open kan stellen voor aanraking en gevoel binnen kan laten komen.

Dat bouwen we heel rustig op. We gaan ook eerst een keer met elkaar kennismaken om te ontdekken of we ergens een klik hebben en elkaar voldoende vertrouwen.

Als we dan daadwerkelijk een afspraak hebben, gaan we eerst samen douchen om aan elkaar te wennen en vertrouwen te hebben in elkaars hygiëne.

Daarna ga ik met de massage eerst werken aan dat zij zich volledig kan ontspannen en pas daarna ga ik met de massage beginnen met het opwekken van s*ksuele energie.

Het mooiste is als een maagd dan al een lichamelijk orgasme beleeft, want een volgend orgasme zal dan alleen maar makkelijker opkomen.

Pas als ze zelf aangeeft dat zij zo ver is en gepenetreerd wil worden zal ik haar ontmaagden. Zo werken we stap voor stap naar het moment toe en blijft zij in control over het moment suprême.

Na de feitelijke ontmaagding hangt het er een beetje van af wat ze wil. Dat is heel persoonlijk en ik ben er om haar dat te geven wat zij wil, als het maar liefdevol en met respect is.

Belangrijkste is dat als zij weer naar huis gaat, ze een complete beleving in haar leven heeft meegemaakt die haar een gelukkiger mens maakt.”

Vriendin en omgeving
Zoals al eerder vermeld, heeft André wel een vriendin en drie kinderen. “We hebben een monogame relatie – met uitzondering van deze activiteit.

De afspraak is dat zolang we dit allebei verantwoord vinden en we er privé geen nadeel van hebben, dat ik er dan mee door kan gaan.

Als dat niet meer zo is dan stop ik er gelijk weer mee. Dus wees niet verbaasd als op een dag mijn site weer uit de lucht is.

Ik heb dan weer een mooie levenservaring erbij, maar het leven gaat dan weer gewoon verder. Ik denk zelf dat ik het misschien een jaartje doe.

Het kan iets langer of korter zijn, maar het zal geen jaren zijn. Als ik het niet meer leuk of spannend vind dan stop ik er weer mee.”

En zijn omgeving? Weten zij ervan? “Alleen mijn vriendin weet ervan. Anders zou het alleen maar gedoe geven met mijn werk en privé.”

Volgens dit onderzoek krijgen knappe ouders vaker een dochter!

Jelte 8 raakt door zware mishandeling gehandicapt: Moeder Cindy radeloos