in ,

André Hazes schuift aan bij familie Sarah van Soelen

Hoe gaat het nu tussen André en Sarah? Sinds zijn veelbesproken breuk met Monique Westenberg, wordt André Hazes in verband gebracht met influencer Sarah van Soelen, die mogelijk zijn nieuwe vriendin zou zijn.

De zanger doet in ieder geval niet zijn best om de geruchten de kop in te drukken en schuift aan bij de familie voor een stapel pannenkoeken.

Pannenkoekendag
Op haar Instagram Stories deelde Sarah zondag dat ze lekker aan de pannenkoeken zat met haar familie én met André.

Lees ook  Moeder riskeert 5 jaar celstraf voor ‘pantoffelworp’ naar 38-jarige zoon

Dit lijkt te bevestigen dat de zanger nog steeds zijn toevlucht vindt bij de familie Van Soelen. Hij trok direct na zijn breuk met Monique bij de familie in.

Niks uitgesloten
Of er iets speelt tussen André en Sarah blijft onduidelijk, al sluit de zanger zelf niets uit. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest.

Lees ook  Alex werd jarenlang uitgehongerd en mishandeld door zijn vriendin en deelt zijn verhaal in aangrijpende docu

Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen”, liet Dré vorige week weten op Instagram. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.”

Bevestiging
Het is duidelijk dat Sarah en André veel tijd met elkaar doorbrengen, maar of er ook al iets ‘uit is ontstaan’, is nog niet bevestigd. Geen wonder dus dat alle ogen nu op de twee gericht zijn. Krijgen we binnenkort bevestiging?

Nieuwe studie toont aan: AstraZeneca-vaccin effectiever dan gedacht

Vier leerlingen komen onder schoolpoort terecht in Harelbeke: jongen (7) zwaargewond afgevoerd naar ziekenhuis