in

André Hazes laat Monique Westenberg opnieuw zitten na miskraam: ‘Harteloos’

André Hazes is deze week te gast bij het televisieprogramma Casa Di Beau en daarin doet hij een heftige uitspraak. Enkele jaren geleden kreeg Monique Westenberg een miskraam. “Kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw”, vertelt de zanger.

Het is een publiek geheim dat André en Monique een tweede kindje willen. André vertelt dat ze enkele jaren terug daar druk mee bezig waren. Omdat het niet op de natuurlijke manier lukte, koos Monique voor een ICSI-traject.

Lees ook
Kind (1,5) aangevallen door hond: arm en been geamputeerd

Daarover onthult de zanger nu: “Monique is voor de tweede keer zwanger geweest en toen kreeg zij een miskraam. En kort daarop werd ik verliefd op een andere vrouw. Toen heb ik haar verlaten.”

Dit was voor Monique best een harde klap. Zij was ervan overtuigd dat dit haar laatste kans was om een baby te krijgen. “Er is natuurlijk best wel een tijd overheen gegaan. En eigenlijk is die droom van ons daardoor om zeep geholpen”, aldus André.

Lees ook
Filmpje van gepest meisje krijgt vervolg: Ouders leren pestende kinderen een lesje!

Linda Hakeboom, eveneens te gast in het programma, wil weten of hij zich schuldig voelde. “Schat, hou alsjeblieft op… Ja, dat heb ik echt heel verkeerd aangepakt ja.”

De zanger vertelde recent nog dat hij alsnog een tweede keer vader zou willen worden. “Ook omdat ik de eerste jaren van Dré toch wel veel gemist heb. Dat had met werk te maken, maar de momenten dat ik wel vrij had, had ik mijn tijd beter kunnen besteden.”

Buurvrouw eist dat vrouw eigen tuin opgeeft zodat haar kind erin kan spelen

Superheld Kayden Laven (4) overleden aan de gevolgen van kanker