in

André Hazes jr. Stopt ermee vanwege kritiek

André Hazes (27) kreeg de afgelopen periode vaak het advies om een mediapauze in te lassen. Daar had hij eerder lak aan, maar hij lijkt er nu toch gehoor aan te geven. De zanger is opvallend afwezig op sociale media.

André houdt ervan om zijn leven te etaleren op Instagram. Vrijwel dagelijks deelt hij foto’s en video’s in zijn feed en Instagram Stories. D

oordat zijn turbulente (liefdes)leven sinds zijn breuk met Monique Westenberg onder een vergrootglas ligt, werd hem vaak geadviseerd om een stapje terug te doen in de media.

Mediastilte
De zanger lijkt het advies nu ter harte te nemen. Het is tien dagen geleden dat hij iets plaatste op Instagram, dat kwam het afgelopen jaar nog niet voor.

Lees ook  Versoepelingen komen er, maar coronabesmettingen lopen op en druk op zorg blijft

Ook deelt hij niks via Instagram Stories, terwijl hij normaal de hele dag door foto’s en video’s uploadt. Zijn vriendin Sarah van Soelen is wel actief op Instagram.

Op Instagram laat ze zien dat ze een ketting met de initialen ‘A’ en ‘S’ heeft gekregen van André’s tante, de zus van Rachel Hazes.

Deals
André’s vriend en radio-dj Frank Dane vroeg hem anderhalve week geleden in zijn ochtendshow ook of het niet beter zou zijn als hij er een halfjaartje tussenuit gaat.

‘Aan de ene kant wil je dat wel, maar aan de andere kant heb je ook gewoon deals lopen, dus je moet dingen doen en je moet dingen posten’, antwoordde de zanger. André lijkt nu toch een manier te hebben gevonden.

Lees ook  Zoon Rene Froger flink in elkaar geslagen!

Onnodige heisa
André gaf hij al eerder aan dat hij totaal niet snapt dat veel mensen zo’n heisa maken over zijn turbulente liefdesleven.

Volgens de zanger is er eigenlijk niet zoveel aan de hand. ‘Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt.

Voor de rest is er niets aan de hand’, vertelde André vrijdag in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. ‘Ik ben niet slecht voor m’n ex, ik ben goed voor m’n zoon. Mensen maken er een heel groot ding van.’

Zoon Rene Froger flink in elkaar geslagen!

Opnieuw verschrikkelijk nieuws voor Christian Eriksen