in ,

Andre Hazes heeft gevochten met zijn schoonvader

Gisteren lieten wij al weten dat de relatie van Andre Hazes en Sarah in zwaar weer verkeerd. Het heeft er zelfs alle schijn van dat de twee uit elkaar zijn.

Andre Hazes is namelijk alweer weg uit de afkickkliniek in Spanje en is weer in Nederland gesignaleerd.

Maar Andre schijnt sinds dat hij terug is Sarah nog niet te hebben gezien. Ze hebben ook nog niks samen geplaatst op hun Instagram accounts. Iets wat ze daarvoor natuurlijk altijd deden al was het maar om sommige geruchten te ontkrachten.

Lees ook  19-jarige ’seksslavin’ in kelder van man gevonden in Amerikaans dorpje

Sarah heeft het goed verpest bij haar moeder en stiefvader. Ze is niet meer welkom bij het ouderlijk huis en volgt haar stiefvader ook niet meer op Instagram. Sarah verblijft op dit moment dan ook bij een vriendin.

Ook Andre Hazes schijnt flink ruzie te hebben gehad met zijn schoonvader. Zijn schoonvader volgt Andre Hazes namelijk niet meer op Instagram.

Het gerucht gaat dat de schoonvader Andre Hazes verantwoordelijk houdt voor de terugval in de drank en drugsverslaving van Sarah.

Andre Hazes is dan ook niet meer welkom bij de familie van Sarah en we hebben zelfs vernomen dat Andre met klem is verzoekt om uit de buurt van Sarah te blijven.

Lees ook  Plastisch chirurg schrikt zich rot van verbouwd gezicht Sarah van Soelen

Het is buitengewoon triest dat Andre en Sarah niet het beste in elkaar naar boven halen. Voor beide zou het beter zijn als ze nu hun eigen weg gaan.

Dan kan Sarah rustig afkicken en proberen haar relatie met haar moeder en stiefvader te herstellen en dan kan Andre zich weer focussen op zijn zoontje.

Agressieve man geeft politiehond klappen

Familiedrama: vader verwijdert hoofd kinderen en laat broertjes en zusjes naar hun lichamen kijken