in ,

André Hazes doet zijn kant van het verhaal: ‘Ik ben altijd de lul’

Het nieuws dat de relatie van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) tot het verleden behoort, sloeg woensdag in als een bom.

In een zeer vrijgevig en exclusief interview met RTL Boulevard doet de zanger nu voor eens en altijd zijn kant van het verhaal, zodat hij zich daarna kan focussen op de toekomst.

“Ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”

Ondanks zijn romantische huwelijksaanzoek eind 2020 is de zanger tot de conclusie gekomen dat Monique toch niet de vrouw is waarmee hij oud wil worden.

“Ik heb Monique altijd op handen gedragen en heb áltijd het boetekleed aangetrokken, ook op moment dat het eigenlijk niet nodig was.

Lees ook  Ontvoerde man (56) belde aan bij Priscilla: ‘Wanhoop stond in zijn ogen’

Dat doe je uit liefde en respect voor de moeder van je kind. Monique is een soort God en ik ben altijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, vertelt hij aan RTL Boulevard.

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had.

Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze zouden gaan trouwen. Inmiddels lijkt er een nieuwe vrouw in zijn leven: influencer Sarah van Soelen.

Lees ook  Leven mannen die regelmatig schoonmaken langer? Jazeker!

Monique liet woensdag al via Instagram weten dat Hazes heel overhaast was vertrokken. De keuze was ‘voor mij abrupt, ik heb het niet zien aankomen.

De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet’.

Het hele interview met André vol spraakmakende onthullingen zie je vanavond om18.35 uur in RTL Boulevard bij RTL 4.

Agent vast voor vermissing Sarah (33): ‘Vrouwen kunnen veilig over straat’

Meisje van 10 is bij opa wanneer hij in elkaar zakt, ze neemt zijn autosleutels en redt zijn leven