in

André Hazes bevestigt babynieuws met Monique

De kogel is door de kerk. André Hazes en Monique Westenberg hebben elkaar weer helemaal gevonden. De zanger bevestigt in de radioshow van Frank Dane op Radio 538 dat hij weer officieel samen is met Monique. Althans, dat denkt hij…

„Ik denk dat ik gewoon een stuk verdwaald was, ook heel jong vader werd en in een hele serieuze relatie kwam”, blikt hij terug op de afgelopen jaren. „Als je dan succes krijgt weet je niet meer wat echt is en denk je dat je alles kan maken en overal mee weg komt. Dat is ook een hele tijd zo geweest. Je moet een keer goed wakker geschud worden.”

Lees ook
Nikola (26) stierf op Tomorrowland, onderzoek gestart

En blijkbaar is dat nu dus gebeurd. „Ik ben wel jong en ik hou van vrouwen, dat is gewoon zo. Maar ik heb wel geleerd mijn handen thuis te houden.” Die handen zijn namelijk enkel bedoeld voor Monique, zo blijkt. „Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. En ik hou van haar heel veel en zij van mij. Of we samen zijn… Ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar.”

Lees ook
Mary leent haar internetliefje in Kuala Lumpur 6.000 euro, maar wordt direct geblokkeerd

Dat ze niet samenwonen betekent echter niet dat er plek is voor andere mensen. „Zij wil geen andere man en ik wil geen andere vrouw.” We gaan werken aan onze toekomst en willen meer kinderen. Daar zijn we nu mee bezig.

11-jarig ernstig gepest meisje beëindigd eigen leven op school nadat haar vader aan kanker sterft

Drama in kindertehuis: jongen (11) vermoordt meisje (10)