in

André Hazes aan de anabolen? ‘Agressie reden door breuk’

Het lichaam van André Hazes is binnen een jaar of twee drastisch veranderd. Van tenger jochie is hij een gespierde man geworden.

Zó gespierd dat er wordt gezegd dat dat niet allemaal van trainen alleen kan komen. Gebruikt André middelen om er zo groot uit te zien?

‘Lekker opgepompt’
Bijna iedere dag is hij te vinden in de sportschool en als het even kan trekt hij zijn shirt uit en poseert hij voor een foto op Instagram.

Lees ook  Twee uur durende woningoverval in Leiden, bewoner mishandeld en beroofd

Zijn borstkas is indrukwekkend, net zoals zijn rug en bovenbenen. Is dat allemaal natuurlijk, of krijgt hij wat hulp van middelen?

Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als trainer in het programma Obese, zegt het volgende tegen weekblad Weekend: ,,Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt.

Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” Volgens hem gebruikt André geen anabolen, want dan zou hij er heel anders hebben uitgezien.

Lees ook  Vrouwen die hun vriend ten huwelijk vragen: Nieuwe traditie

Gevaar voor stem?
Het gebruik van creatine is alleen niet compleet zonder gevaar. Er wordt gezegd dat de stem door het middel zwaarder wordt, wat een ramp kan zijn voor de zangcarrière van André.

Een andere is dat wie stopt met het middel meteen verandering zal merken. ,,Dan word je gelijk dunner.”De trainer raadt mensen niet aan het middel te gebruiken, omdat door gezond te eten en genoeg eiwitten binnen te krijgen er ook al een mooi resultaat bereikt kan worden.

Zien: Nieuwe vriendin André Hazes Sarah zwanger? André geeft eerlijk opheldering!

Nieuwe scharrel André Hazes verscheen twee jaar terug al met andere Nederlandstalige zanger