in ,

Aha; zo voelt een bj dus voor mannen

Wij vrouwen geven onze lovers regelmatig een bj, maar wat hij voelt als hij er één ontvangt weten we eigenlijk helemaal niet. Pay attention ladies, zo omschrijven mannen namelijk en bj!

Zo voelt een bj dus voor mannen
Mannen hebben veel omschrijvingen voor een bj, maar of het nou echt duidelijk is wat ze voelen… In ieder geval dit zijn de meest logische beschrijvingen volgens mannen!

1. Alsof je je vinger in plastic stopt
“Je kent het wel; je bent in een winkel en je kan het gewoon echt niet laten om je vinger door het plastic van een pak wc-papier te steken.” Kortom erg satisfying en vooral fijn!

2. Het is als een vagijn met een tong
Deze beschrijving is mega raar, maar volgens mannen erg logisch: “Het voelt een beetje als s*ks met een vagijn die een tong heeft, klinkt goor, maar is heel leuk.”

Lees ook  10 tips waardoor je direct zult stoppen met nagels bijten – vooral 5 is erg effectief

3. Het is net als s*ks
“Een blow j*b voelt eigenlijk hetzelfde als wanneer je s*ks hebt en de penis in de vagijn zit. Nu kan je kijken hoe een jongeheer in je vriendin haar mond zit en dat is heel chill.”

4. Voelt heel p*rno-achtig
Hoe een blow j*b precies voelt kunnen de meeste mannen niet echt omschrijven. Zijn wij vrouwen dan zo goed dat mannen speechless zijn over onze prestaties? Toch voelt het wel een beetje p*rno-achtig: “Het voelt gewoon heel geil op een p*rno-achtige manier.”

Lees ook  Nederlands vaccin tegen kanker lijkt aan te slaan bij honden: Rax (10) helemaal beter

5. Het scheelt een hoop werk
“Een blow j*b heeft eigenlijk al het positieve van s*ks, maar het scheelt mij alleen een hoop werk.” We get that, want mannen hoeven er natuurlijk eigenlijk gewoon alleen als een zeester bij te liggen!

6. Het is één van de leukste dingen voor een man
Een blow job is volgens mannen één van de leukste dingen die zij kunnen ervaren, als het goed gebeurt; “Je kan heerlijk achterover leunen en de show bewonderen.”

7. Mannen vinden het heerlijk egoïstisch
“Een blow job is heerlijk egoïstisch, je kan jezelf namelijk helemaal verliezen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.” Dat klinkt best goed, right?

‘Vergeet’ jouw partner altijd wat je hebt verteld? Dit blijkt een goed teken te zijn

Twee mensen vermist op Baltische Zee: dronken bemanningsleden mogelijke oorzaak