in ,

Agente Leanne werd gepest door collega’s vanwege ‘pikante foto’s’, maar is nu populair Instagram-model

De 36-jarige Leanne Carr was tot enkele jaren geleden fulltime politieagente. Haar job als agente eindigde echter vroegtijdig toen ze naar eigen zeggen letterlijk buiten was gepest door haar collega’s.

Zo postte ze vroeger wel eens een sexy foto op Instagram, maar toen ze dat deed tijdens een periode dat ze afwezig was door ziekte kreeg ze heel wat bagger over haar heen van collega’s.

Zij betichtten haar dat ze naar exotische locaties reisde en ondertussen pikante foto’s post tijdens haar ziekteverlof.

Dit terwijl alle andere agenten uit haar korps overuren moesten kloppen. Volgens Leanne helemaal niets van waar, maar de sfeer op haar job was vanaf dan onder het vriespunt.

Collega’s begonnen haar blijkbaar te pesten en toen ze ontslag nam ging haar verhaal volledig viraal in de Britse pers.

Lees ook  Dít betekent het als je menstruatiebloed zwart is

Nu een populaire fitnessbom op Instagram
Ze kreeg uiteindelijk heel wat steun en plots werd Leanne behoorlijk bekend. Haar volgersaantal op Instagram schoot omhoog en ondertussen staat ze op het punt om de kaap van 100.000 volgers te halen.

Dit succes heeft haar blijkbaar al mooie modelopdrachten opgeleverd sinds haar ontslag bij de politie zo’n 3 jaar geleden.

Het leven van Leanne gaat dus verder en ze is dolgelukkig dat ze nu veel pikante en s*xy foto’s kan posten zonder dat er over haar geoordeeld wordt: “Achter het uniform van een politieagent zit een echte persoon met gevoelens.

Jammer genoeg moest ik die deur na 14 jaar dienst sluiten vanwege de negativiteit van mijn collega’s. Ik kon niet meer verder voor mijn eigen mentale gezondheid.”

Lees ook  Sjef is 65 en Denise 28 en toch zijn ze stapelgek op elkaar

“Niemand verdient het om anders behandeld te worden, ongeacht het beroep dat je uitoefent.

Ik vind dingen tof die andere mensen ook gewoon leuk vinden, zoals reizen, sporten, gamen en zorg dragen voor mijn lichaam. Is daar iets mis mee?”

Leanne houdt zich nu dus vooral heel veel bezig met fitness en een gezond lichaam, haar Instagrampagina en heeft zelfs een eigen webshop.

Wat er op haar Instagram te beleven valt, kan je hieronder bekijken. Het waren dus zulke foto’s waardoor het pestgedrag van haar collega’s begon:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leanne Carr (@theleaway)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leanne Carr (@theleaway)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leanne Carr (@theleaway)

82-jarige Iris dolgelukkig nadat ze eindelijk visum voor 36-jarige vriend heeft: “Liefde overwint alles”

Ben jij de volgende kandidaat voor ‘Blind Geneukt’?