in

Agent ziek thuis nadat verdachte gigantische scheet in gezicht laat…

Een man moest voor de rechter verschijnen nadat hij tijdens een fouillering opzettelijk een scheet liet in het gezicht van een agent.

De agent werd hierdoor misselijk en moest overgeven. Door het overgeven kreeg de agent kramp. Hij kon door de klachten zijn werk niet meer uitvoeren en besloot paar dagen ziek thuis te blijven.

Lees ook
Dronken vrouw plast op straat en smeert zich in

De bestuurder was aangehouden voor bezit van marihuana en werd op de plaats van een auto-ongeval in Aberdeen in de boeien geslagen.

De rechtbank hoorde hoe Stuart Cook (28) voorover boog en een scheet liet. Daarbij zei hij: “Wat vind je hier van?”

Toen Stuart Cook in het politiekantoor arriveerde, werd hij onderworpen aan een fouillering. De openbare aanklager vertelde dat hij ‘drie keer opzettelijk een wind liet in de richting van de politieagent’.

Lees ook
Vader breekt botten van baby: "Ze verdiende het"

Cook had eerder al schuldig gepleit aan het bezit van cannabis.De man werd ook vervolgd wegens weerspannigheid en bedreigend gedrag jegens de politieagenten

De advocaat van Cook pleitte echter dat hij slechts vervolgd werd voor een minieme verkeersovertreding en dat de agenten overdreven in de manier waarop ze hem behandelden. “Hij raakte erg overstuur en handelde op de beschreven manier”, verklaarde de advocaat.

Cook werd uiteindelijk veroordeeld tot een taakstraf van 75 uur. Voor het bezit van cannabis kwam hij er vanaf met een waarschuwing.

Koude dagen op komst! Vagijn sjaal moet uitkomst bieden!

“Ooit was ik een man, nu heb ik al met 2.000 mannen geslapen. En niemand kent mijn geheime verleden”