in

Adam laat geslachtsdelen weghalen omdat die zijn “uiterlijk” verpesten

We hebben natuurlijk al kunnen lezen dat tatoeages veel worden gebruikt in het criminele circuit, om iets duidelijke te maken aan andere criminelen, maar dat we tegenwoordig allemaal van een soort tatoeage houden omdat ze ook juist hele mooie verborgen betekenissen kunnen hebben!

Ook kunnen tatoeages juist een litteken of een pijnlijke herinnering maskeren en kunnen mensen er veel zelfverzekerder door worden, zoals hier te zien is.

Lees ook
Zwaan die haar eieren beschermde doodgeknuppeld in Uitgeest: ’Het is triest’

Daarnaast kunnen we tegenwoordig ook steeds beter een tattoo laten verwijderen en zijn de kosten daarvoor steeds minder en minder.

Tegenwoordig zien we in het straatbeeld allemaal verschillende soorten tatoeages: de sleeve tattoo, de Henna tattoo of zelfs de tatoeage met as.

Adam Curlykale, een 33 jarige man uit Rusland heeft wel een hele vreemde tatoeage. hij heeft ongeveer 90% van zijn hele lichaam laten tatoeëren met zwarte tattoo inkt, inclusief zijn oogballen.

Adam heeft dit gedaan nadat hij 10 jaar geleden kanker kreeg. Na een geslaagde operatie waarbij Adam kankervrij werd, raakte hij depressief omdat hij vlekken over zijn hele lichaam kreeg van de behandeling. Hij begon deze dan ook met tatoeages te bedekken.

Lees ook
Dit doodenge nieuws over de zonnebank moet iedereen weten

Adam raakte verslaafd en ging steeds verder met het tattooeren van zijn lichaam totdat alles zwart was behalve zijn tepels en zijn geslachtsdelen.

Hij vond deze niet bij het zwarte geheel passen en vond een ziekenhuis in Mexico, Lodz, die de dure operatie kon uitvoeren om alles te verwijderen.

Adam behoort tot de gemeenschap “Nullo”, aldus Adam. Dat is een gemeenschap waarbij mensen geen tepels, navel of intieme delen hebben die kunnen verhullen of ze een man of vrouw zijn.

Adam is naast kapper, tattoo artiest en zanger ook nog eens een alternatieve model geworden door zijn uitzonderlijke verschijning.

Bekijk de foto’s zelf hieronder:

Hoe Adam er vroeger uitzag:

En nu:

Marijn moet 25 euro betalen omdat hij oude parkeerschijf gebruikte: “Controleer of je de juiste schijf hebt”

Studenten bakken pannenkoeken met urine en sperma voor leraren uit wraak